maanantai 17. syyskuuta 2012

Syyskuisena viikonloppuna

Ihana viikonloppu takana. Sain tehdä kaikkea mieluisaa, kun ei ollut erityistä ohjelmaa. Perjantaina illalla ulkona satoi vettä ja tuuli kovaa, mutta kotona ollessa se ei haittaa. Ja ihanaa, kun syksyllä saa suomalaisia omenoita!


Lauantaina aamulla askarreltiin taaperon kanssa. Taapero teki askartelumassasta kakkuja ja itse muotoilin kärpässieniä. Saatiin aika massiivinen sotku aikaiseksi...Innostuin myös pitkästä aikaa paistamaan lettuja. Kaupasta sai yllättäen vielä suomalaisia mansikoita, mutta ne eivät olleet kovin makeita enää. Hyvä letturesepti löytyi osoitteesta www.lettutaikina.com.


Jatkoin myös kaappiprojektiani. Viikonlopun aikana sain sitä niin paljon eteenpäin, että saan sen varmaan tällä viikolla valmiiksi. Kaikki ei mennyt niinkuin Strömsössä, mutta uskon, että siitä tulee mieluinen kaluste lastenhuoneeseen. Täytyy kirjoittaa siitä enemmän, kunhan projekti valmistuu. Alla pieni apuri vauhdissa...Ehdin myös kirppistellä! Löytyi mm Pispalan Olli Kolli (Tampella) muotoon ommeltuna ilman täytteitä hintaan 0,70 e Hakaniemen Fidasta, ihana lasten täkki 2 e, Pässin pää korttipeli 0,50 e kuusi piirakka vuokaa 1 e ja ihana pallokangasmekko uusiokäyttöön ilmaisosastolta Kyläsaaren Kierrätyskeskuksesta...
Maustekaapin kuppikokoelma sai myös täydennystä Kierrätyskeskuksesta ylähyllyn länsisaksalaisista kukikkaista kahvikupeista, 1 e kappale tasseineen.


2 kommenttia:

  1. Oih, ihana blogi! Herkulliset värit ja kuvat <3 Menee mun lukulistalle HETI :)

    VastaaPoista
  2. Kivaa, olet ensimmäinen seuraaja :) Kiitos!

    VastaaPoista