sunnuntai 11. elokuuta 2013

Syksy saapuu hiljalleen

Olemme viimeistä kertaa mökillä tänä kesänä. Ilma on lämmin ja Pihlajavesi on parhaimmillaan ollut 24 asteista. Haikeaa kun kesä alkaa olla takanapäin. Syksyn merkit alkavat olla ilmassa.
Tein vielä kesän viimeisen kirpputorikierroksen Savonlinnassa. Moni kirpputori oli pitänyt pientä kesälomaa ja esimerkiksi A-kirppiksellä ja Kierrätyskeskuksessa oli nähtävissä suursiivouksen merkkejä. Tavarat olivat järjestyksessä ja valikoimaa siistitty. Prisman lähellä sijaitsevalla Superkippiksellä otin tällä kertaa muutamia kuvia, koska Savonlinnan kirpputorit jutussa Superkirppis jäi ajanpuutteen vuoksi pois. Superkirppis sijaitsee osoitteessa Alasuontie 11 ja on auki ma-pe kello 9-17.30, sekä la kello 10-14. Superkirppiksen tarjonta elokuun 8.päivä näytti tältä:

Superkirppis ansaitsee erityiskiitoksen todella mukavien ja ystävällisten myyjien ansiosta!  Ostin eurolla kappale tanskalaiset munakupit:


Apina maksoi kaksi euroa Superkirppiksellä ja pääsee muiden apinoiden seuraan lastenhuoneen kokoelmaan:


Retrokirppikseltä löytyi kärsineitä kahvikuppeja 0,20 e kappale:


Kierrätyskeskuksessa pussilakana maksoi 1,50 e:


Kierrätyskeskuksesta löytyi myös Fiskaminin punainen kulho 0,20 e ja vauvalle vaunulelu (näitähän meiltä puuttuu..) 0,20 e. Oranssi Sarviksen kippo oli Kympintorilla 1 e:


Mansikkalasit 1 e kappale Kierrätyskeskuksessa ja punakuvioinen lasi 0,20 e Pelastakaa lapset -kirpputorilta:


Vielä muutama päivä aikaa nauttia pimenevistä illoista ja elokuun öistä mökillä. Tulee kyllä ikävä, mutta onneksi on paljon kesämuistoja ja kuvia. Marjametsälle olisi mukava vielä ehtiä.

4 kommenttia:

  1. Täällä huokaillaan pussilakanan ihanuutta..! Ja ihania iltamaisemia myös. Omenoita on kuulemma tulossa ihan hurjan paljon tänä syksynä. Vanhemmillakin on omenapuita 15 paikkeilla. Pitäisköhän opetella tekemään omppuhilloa.. :)

    VastaaPoista
  2. Kivat löydöt ja viälä kivemmat kuvat niistä. Ei ollu oransseja omenoita, vaan punasia. :-)

    VastaaPoista
  3. Nättejä kuvia ja kivoja kirppislöytöjä. Tosi halvalla oot kaikki löytänyt! Meilläpäin ei kyllä noin halvalla löydä mitään. :D

    VastaaPoista