tiistai 6. elokuuta 2013

Lempipaikka

Sain hauskan haasteen Vaapukka blogin Outilta. En ole tietääkseni ennen saanut  haasteita blogeista. Tarkoitus on kuvata lempipaikka kotona. Minulla on kotona itseasiassa kolme lempipaikkaa: kangashuone, lastenhuone ja parveke. Kuvaan tähän nyt parvekkeen, koska kesällä olen viettänyt siellä erityisen paljon aikaa.Me syömme parvekkeella kesällä lähes päivittäin. Minä myös nukun täällä välillä päiväunia, jos kotimme vieressä olevalta rakennustyömaalta ei kuulu kova meteli. Sohvana toimii Niemen tehtaiden pinnalaitainen lastensänky. Tyynyjä on paljon ja lisää on tarkoitus ommella...


Parvekkeelle on kertynyt paljon kirppislöytöjä.Kiitos Outi tästä haasteesta. Käykää katsomassa myös Vaapukan lempipaikkaa, se on ihana! Minä voisin haastaa tähän mukaan seuraavat blogit:

Melutalossa
Sinisen Siiven Satuja
Elon pisaroita
Jokseenkin hulvatonta
Pyyhaka

Eli  tarkoitus on kuvata kotisi lempipaikka kuvin ja sanoin. Osallistukaa, jos haluatte:)

Tänään ehdin viimeistellä yhden keskeneräisen projektin. Tuunasin pienen turkoosin maton ompelemalla siihen naapurin äidin tekemän kauniin pitsiliinan, sekä Tukholman Hötorgetin kirppikseltä löytyneet kangaspalat.
Lopuksi laitan vielä kuvan meidän pienestä 7,5 kk vanhasta vauvasta. Hän päätti, että nyt on aika lähteä vauhdilla liikkeelle....7 kommenttia:

 1. Viihtyisä parveke! Ja tulipahan tuosta matosta hieno. Nuo kangaspalat ovat ihan samaa sävyä ja tuo liina - aivan passeli!
  Ja voi teidän vauvaa - kiirettä pukkaa :D

  VastaaPoista
 2. Oih ja voih! Niin raikasta ja nättiä. Ihana vauva, aikasin alotti. :-)

  VastaaPoista
 3. Ooooh, tuota parveketta!!!
  Matosta tuli mielettömän hieno! Saanhan lainata ideaasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteista :) Jaana tottakai saa mattoideaa lainata:) Ei tämä varmaan ainutlaatuinen idea ole, olen yhden maton tuunannut aikaisemmin ja silloin käytin vain pitsiliinoja. Olisikohan Rynttyliisan blogissa joskus ollut myös tuo kangaspalojen ompeluidea?

   Poista
 4. Kiitoksia haasteesta, koitanpa vkolopun aikana miettiä mikä tuo lempipaikka olisi. :) Tuleepa samalla siivottuakin joku nurkka kuvauskuntoon! ;) Sininen mattotuunaus on ihana! Mitenkähän sitä sais kanssa aikaseks jotain tuommosta.. Ootko ihan käsin tikannu kankaat vai uskaltaako ompelukoneella surauttaa matonkin päältä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompelin maton ompelukoneella. Yksi koneen neula katkesi aikaisemmassa mattoprojektissa, kun on aika paksuja ommeltavia varsinkin pitsiliinojen kanssa. Tämä sujui ongelmitta, koska matto on melko ohut :)

   Poista
 5. Ihania ovat molemmat: vauva ja parveke! ♥

  VastaaPoista