maanantai 19. elokuuta 2013

Kotikulmilla

Tulimme viime viikolla mökiltä. Kotimatkalla Kirpuntorin ohi kävellessä näin ikkunassa täydellisen retrokellon meidän seinälle. Kävin mieheni käskystä viemässä ensin tavarat kotiin ja sitten menin katsomaan kelloa tarkemmin. Hinta oli vain 3,50 e:


Kirpuntorilta löytyi myös retrolamppu. Tällainen meillä on myös keltaisena. Lamppu maksoi kolme euroa:


 Kauniit keltaiset tabletit olivat yhteensä kaksi euroa:


Yhtenä päivänä eksyin Kyläsaaren kierrätyskeskukseen ja löysin kivan lasten päiväpeiton. En ole päättänyt vielä ompelenko tästä joitain vai säilytänkö peittona:


Lauantaina ja sunnuntaina järjestettiin meidän kodin lähialueilla paljon kirpputoreja. Lauantaina kävin lähistöllä olevien puutalojen pihakirppiksellä, jossa hinnat olivat erittäin edulliset.


Myyjät olivat iloisia päästessään tavaroista eroon. Tämä räsymatto on kudottu muovipusseista ja vanhoista vaatteista. Matto maksoi viisi euroa:


Ostin eurolla oranssin uunivuoan ja 0,50 sentillä puolalaisen emalikattilan (pääsee lasten leikkeihin):Sunnuntaina oli Arabianrannan asukastalo Kääntöpaikan pihalla kirpputori. Sieltä tein pari kangaslöytöä.


Sammakkokankaan sain kolmella eurolla ja Monchhichi apinakankagas maksoi neljä euroa:Myös Vaasankatu oli sunnuntaina kirpputorimyyjiä täynnä. Löysin sieltä kivoja vaatteita itselleni. Hinnat olivat  todella edullisia, tein 0,50 e - 2 e löytöjä. 70-luvun istuinpäälliset pääsee varmaankin parvekkeelle ja essun kangas oli niin kaunis, että siitä ompelen jotakin:Rakastan Arabianrantaa ja lähiseutua. Viime viikonloppuna oli taas niin paljon tapahtumia, että en edes ehtinyt kaikkialle, mihin olisin halunnut mennä. Ja ihana naapurimme piristi meitä sunnuntaina ravintolapäivänä pitämällä hattarakahvilaa alakerran parvekkeella. Meidän talolaiset päättivät myös pitää pihakirpputorin, joten 8.9. minäkin ajattelin vaihteeksi myydä tavaraa pois. Toivottavasti syyskuussa on vielä kauniita viikonloppuja.
7 kommenttia:

 1. Voi ihanuuksien määrä!! Istuinpäälliset on kyllä taivaallisen mahtavat!

  VastaaPoista
 2. Sulla on niin mielettömiä löytöjä aina!! Joskus pitäs päästä kyllä pääkaupunkiseudulle kirpparikierrokselle. :D

  VastaaPoista
 3. No voihan, mitä löytöjä taas! Tykkään erityisesti noista istuintyynyistä, essusta ja räsymatosta.

  VastaaPoista
 4. Kaikkea kivaa taas! Olis kelvannu tännekin :D
  Miksei enää tehdä noin kivoja kankaita kuin ennen!!

  VastaaPoista
 5. Hei! Tiedätkö paljon kirppiksiä kiertäneenä.....onko Punkaharjulla kirppiksiä?,menemme kyläilemään sinne ja olisi kiva piipahtaa kirppareilla....Tiedosta kiitollinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siellä on yksi pieni kirpputori linja-autoaseman rakennuksessa. En ole itse vielä ehtinyt siellä käydä, mutta tietojeni mukaan ihan mukava pieni kirpputori :)

   Poista
  2. Hei!
   Kiitos tiedostasi ja toden totta,siellähän on kirppis ja vaikka pieni olikin ei haitannut. PIENUUS EI TODELLAKAAN OLE HUONO MITTA!
   Tavaraa minulle kertyi tosi paljon,nimittäin oli tosi siistejä lasten vaatteita,verhoja,kenkiä ja myös aikuisillekin löytyi hyviä jopa käyttämättömiä vaatteita.
   Suosittelen muillekin...sillä Punkaharjun liikkeet ovat tosi vähäisiä,sääli,sillä paikkana se on aivan ihana ja ei tarvitseisi lähteä Savonlinnan keskustaan asti hankkimaan uusia juttuja.
   KÄYKÄÄ KIRPPIKSELLÄ,ette todellakaan pety!

   Poista