keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kirpputori KABOOM

Kävin sunnutaina katsomassa kirpputoria, jonka mainos minulle lykättiin käteen toissa viikonloppuna Vaasankadun ulkokirppiksellä. Aleksis Kiven kadulla (numero 50) sijaitsee itsepalvelukirppis KABOOM, joka yllätti iloisesti.

KABOOM on kahden intohimoisen keräilijän perustama kirppis, jonka tarkoitus on tarjota asiakkaille perinteisen kirpputoritoiminnan lisäksi elämyksiä. Perustajien keräilyintohimo näkyykin hyvin kirpputorin sisustuksessa ja tunnelmassa. Tilassa on mm keräilymuseo, jonka vitriineihin voi kuka tahansa keräilijä tuoda esille oman kokoelmansa ilmaiseksi.

KABOOMin seinät taas toimivat galleriana, jossa taiteilijat voivat pitää oman näyttelynsä edulliseen hintaan. Kuvasin viime sunnuntaina kirppiksen tarjontaa. Valikoimasta löytyi paljon keräilijöitä kiinnostavia tavaroita. Pahoitteluni kuvien laadusta jo etukäteen. Räpsin kuvat  huolimattomasti, kun vahdin samalla vaunuissa seisomaan nousevaa vauvaa...

Miskan olisi saanut omakseen viidellä eurolla:


Peltinen leipälaatikko odottaa alahyllyllä ostajaa:


Vanhat Seuralehdet maksoivat kaksi euroa kappale ja lähtivät mukaani:


Lelukeräilijöille tarjontaa oli paljon:Kirpputorilla oli myös paljon vanhoja astioita ja peltipurkkeja. Punaisen ison Pehtoorin hinta oli 130 euroa:

 Valikoimasta löytyy myös paljon vaatteita:Kirpputorin pieni kahvio näytti tältä:

Keräilymuseon vitriineissä oli robottinäyttely. Myynnissä on myös hienoja elokuvapostikortteja:KABOOM on tosiaan hieman erilainen kirpputorikokemus.  Kun vaan asiakkaat tämän löytävät, kirpputorilla on pitkä ja hyvä tulevaisuus edessä. Asiakaspalvelu oli todella ystävällistä! Ainoa miinus on, että KABOOM sijaitsee muutaman portaan päässä katutasosta, jolloin liikuntarajoitteisilla ja vaunujen kanssa kulkevilla on haastetta päästä sisälle. Uskon kuitenkin, että apua saa myyjiltä tarvittaessa.


Kirpputorilla on muuten hauska perustamistarina. Sen voi lukea KABOOMin nettisivuilta www.omakirppiskaboom.com Positiivista on myös pitkät aukioloajat: tiistaista perjantaihin liike on auki kello 12-20 ja lauantaista sunnuntaihin 11-18. Osoite on Aleksin Kiven katu 50, hyvin lähellä entisiä Valtteri Vallilan makasiinirakennuksia.

1 kommentti:

  1. Onpas kivan näköinen paikka (ja liian kaukana), polymeerimiska oli kyllä halpa jos vitosen oli pyynti, itse ostin juuri rompetorilta Miskan 12eurolla.

    VastaaPoista