maanantai 12. marraskuuta 2012

Teen ystävän joulukalenteri

Eilen juhlittiin isänpäivää. Meillä oli hyvin perinteinen ohjelma, kävimme ravintolassa syömässä ja joimme kakkukahvit kotona. Mies sai lahjaksi pari toivomaansa kirjaa.


 Lisäksi askartelin hänelle oman teen ystävän joulukalenterin:


Idean sain Ruohonjuuressa myytävistä teekalentereista. Pakkaus niissä on vaan kovin tylsä, joten ripustin teepussit numeroiduilla pyykkipojilla (Kampin Tiger 2 e / pkt) naruun ja laitoin seinälle. Ja koska mieheni vastaa meillä pääosin ruokapuolesta, heräteostoksena Kädentaitomessuilta tarttui yhteen pakettiin kasa mausteita lasiputkiloissa. Nämä ovat mielestäni mukavan näköisiä keittiössä:


Syy miksi minä en vastaa ruokapuolesta, tai pidä esimerkiksi ruokablogia on, että olen yksinkertaisesti toivoton tunari keittiössä. Jos en seuraa tarkasti ohjeita, epäonnistun varmasti. Toissa vuonna isänpäiväkakkumme maistui valkosipulille. Tänä vuonna otin varman päälle ja kasasin amatööritaidoillani valmiista marenkipohjista, rahkasta, kermavaahdosta, marjoista ja kinuskikastikkeesta kakun. Ulkonäkö ei ehkä vakuuta, mutta tuolla sokerimäärällä ei voi epäonnistua:


Ravintolareissulla kävelimme taaperon tuttipuun ohi. Lehdet ovat jo pudonneet, mutta tutit olivat tallella:


Viime viikon isänpäiväostokset otti niin koville, että jouduin käymään Kättärillä päivystyksessä. Supistuksia tuli reippaasti ja ne ovat nyt jatkuneet päivittäin. Vauva on lähtövalmiina, mutta kyllä tässä saattaa vielä mennä...

2 kommenttia:

  1. Hei! Törmäsin sattumalta blogiisi. Ihana! :) Bongasin nuo söpöt lautaset ja kupit tuosta isänpäiväkattauksesta. Itselläni on kaksi tuollaista sinikukallista lautasta, jotka olen joskus löytänyt kirpparilta. Mistä olet löytänyt nuo omasi? Voi kun löytäisin niitä vielä jostain lisää, myös kuppeja. Mukavaa kevään odotusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa :) Ja kiva kun löysit blogiini, tule uudestaankin! Nuo lautaset ja kupit sain muutama vuosi sitten koulukaveriltani. Tietääkseni ne on ollut joskus Hobby Hallissa myynnissä, ihan sata varma en kyllä ole.. Ihanaa kevään odotusta myös sinulle :)

      Poista