sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Pieni joulu ja käsityökirppis

Vietimme lauantaina pikkujoulua perheen kesken. Innostuin perjantaina tekemään piparitaikinan valmiiksi ja lauantaina taaperon kanssa leivottiin, tosin hän keskittyi lähinnä syömään taikinaa. Alakuvassa näkyy myös pienen oma taidonnäyte.


Ostin meille sypressin, jonka taapero sai koristella. Hieno uusi Marimekon tonttulakki löytyi Vekarakirppikseltä hintaan 4 e.


Laatikoita ei jaksettu vielä itse tehdä, mutta kaupan laatikot maistuivat kyllä hyviltä vuoden tauon jälkeen.Sunnuntaina nukuimme ennätyksellisesti melkein yhdeksään saakka. Taapero lähti aamupäivällä mummon ja vaarin kanssa Ammuun levynjulkistus keikalle Malmitaloon ja minä suuntasin Kumpulan Kylätilaan (Intiankatu 31, 00560 Hki) käsityökirppikselle. Huomasin kirpputorin mainoksen facebookista, enkä voinut vastustaa, vaikka mitään en tarvitse! Ja sieltähän löytyi kaikenlaista.

Pelastin pieniä kangastilkkuja yhteensä 1,50 e:


Ostin myös vähän suurempia kangaspaloja, mm tuota oikealla olevaa Finlaysonin Seija Ranttilan suunnittelemaa kangasta on yli kaksi metriä. Kankaat ovat aivan uudenveroisia. Näistä maksoin yhteensä 7 euroa:


Ja tämä Seija Ranttilan tikattu vanutäytteinen kangaspala maksoi vain euron. Sain heti vision, että tästä tulee makoilualusta joululahjaksi vauvalle. Vielä kun olisi aikaa toteuttaa se...


Ostin myös vähän nappeja ja muuta pientä askartelumateriaalia, yhteensä 2 e:


Tuo ja vie -pöydästä mukaani tarttui vielä pieniä juttuja, jotka aion hyödyntää joulukoristelusuunnitelmissani:


Minulla on pää täynnä ideoita ja huone täynnä materiaaleja niiden toteuttamiseen. Aikaa vaan ei ole tarpeeksi, ja kohta sitä on entistä vähemmän. Mutta pelkkä suunnitteleminenkin on kyllä hauskaa. Saa nähdä, mitä ehdin vielä toteuttaa ennen vauvan syntymää.

Toivottavasti tämä käsityökirppis saa jatkoa! Tapahtuman toteutti Käsityökirput vapaaehtoisvoimin. Muuta en osaa järjestäjätahosta kertoa, kuin että heidät löytää ainakin facebookista Käsityökirput nimellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti