lauantai 10. marraskuuta 2012

Numeroita etsimässä

Kävin eilen Kädentaitomessuilla Helsingin Messukeskuksessa (jatkuvat vielä huomiseen sunnuntaihin). Ajattelin, että sieltä löydän kivat valmiit numerot tekemääni tulitikkuaskikalenteriin. Ei löytynyt sopivia numeroita, mutta muuta pientä kylläkin...


Keittiöön löytyi jälleen uusi keittiöpyyhe, vain 2 e. Lisäksi äitini osti meille tuon pienen punaisen lävikön, niitä sai kaksi 5 eurolla. Peltinen leipälaatikko kotiutui jokin aika sitten huutonetin kautta meille ja se sopii täydellisesti keittiöömme.


Minimuffinsivuokia oli pakkauksessa 80 kpl ja paketti maksoi 4 euroa. Lisäksi nuo pienet konvehtivuoat olivat niin hellyyttäviä (4 e paketti), että nyt täytyy sitten etsiä hyvä resepti, niin pääsen niitä käyttämään. Siihen saakka vuoat saavat koristaa keittiötä Riihimäen lasin keittiötölkissä:


Pienet suloiset piparkakkumuotit 1,50 e kpl:


Kylpyhuoneeseen pyyhekyltit 2 e kpl:


Ja kyltit sopivat muutenkin Berliinistä löytyneiden kaakelitarrojen kanssa kylppärin väreihin. Noita kaakelitarroja kun löytäisin jostain lisää....


Numeroita ei muuten löytynyt, paitsi tällaista numeroteippiä. Ja myös pilkullista teippiä sekä kanelitankoja jouluaskarteluihin:


Päädyin kuitenkin käyttämään joulukalenterissa Kampin Tigerista eurolla ostamiani sydäntarroja. Näissä on se ongelma, että tuskin pysyvät kovin kauaa kiinni, joten täytyy varmaan  laittaa liimaa. Muuten tämän joulukalenterin tekeminen oli aika nopeaa ja mukavaa puuhaa, mutta en ole kauhean tyytyväinen tuohon loppuasetelmaan. Isompi taustapahvi olisi mahdollistanut kauniimman asettelun, mutta ihan säilytyssyistä päädyin tällaiseen ratkaisuun. On siinä taas ainakin värejä! Ja tuo taustalevyn päälle liimattu tapetti on ostettu viime kesänä Kööpenhaminasta ihanasta kaupasta nimeltä Prik. Suosittelen kauppaa lapsenmielisille retrolelujen ystäville!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti