maanantai 6. toukokuuta 2013

Pieniä ilonaiheita

En ole hetkeen ehtinyt tänne kirjoittaa. Vappu meni jo, mutta kyllä sitä meilläkin juhlittiin. Otimme varaslähdön vappuun sitä edeltävänä sunnuntaina käymällä Linnanmäellä. Siellä onkin nykyään 11 ilmaislaitetta, joten rahaa ei mennyt laitteisiin. Muuten hinnat ovat nousseet, kun lapsille ei ole olemassa enää erikseen ranneketta. Emme kyllä käyneet kuin pallokarusellissa, koska huvipuistossa riitti muutenkin nähtävää ja tekemistä kaksivuotiaalle. Taaperon mielestä Lintsin paras juttu oli kuitenkin suihkulähteet...


Minulle löytyi Retro narunveto. Pakkohan sitä oli kokeilla viiden euron hinnasta huolimatta. Ei tuolla kyllä kovin retroja voittoja ollut. Pari Sarviksen kannun näköistä siellä roikkui ja jotain emaliastioita. Minä voitin vessaharjan... Se siitä sitten.


Vähän piti myös herkutella. Syötiin hattaraa ja taapero sai tikkarin, jonka ihan itse valitsi:


Sunnuntaina iltapalaksi meillä oli vappuherkkuja:Olen laittanut parveketta kesäkuntoon vähitellen. Maalasin kukkaruukkuja ja koristelin niitä decoupagelakan avulla:


Kirpputoreilla olen käynyt melko vähän, mutta pari hyödyllistä löytöä on kuitenkin tarttunut mukaan Kyläsaaren kierrätyskeskuksesta. Sarviksen keltainen kori pyykeilla ja punainen muovikori puuleluille maksoivat molemmat kolme euroa kappale:Tämä jalkapallopeli löytyi Kirpun torilta. Peli on selvästi melko vanha ja olisi hauska tietää miten tätä kuuluu pelata ja milloin tämä on valmistettu:
Muita ilonaiheita on ollut kevään ensimmäiset leskenlehdet:


Kivien heittely ja saippuakuplien puhaltelu merenrannalla:Kävelylenkit kodin lähellä ja lumen alta paljastuneet maisemat:


Arabianrannan itsepalvelukahvila on taas avautunut:Tulin myös iloiseksi saadessani Rynttyliisan blogista tunnustuksen, lämmin kiitos siitä! Keskiviikkona otetaan suunta kohti iloista Itä-Suomea, joten kirppistelyä on luvassa..

1 kommentti:

  1. Kivasti oot tuunannut kukkapurkit. Munkin pitäis. Noi korit on huisin nättejä. Ja tosi käytännöllisiä.

    VastaaPoista