keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Maanantaina 13. päivä

Poikkesin maanantaina Sturenkadun Samaria-kirppiksellä ja olin visusti päättänyt, että katselen vain. No tietenkin kun niin päättää, se tuskin toteutuu. Rakastan Lena & Al  Eklundin suunnittelemia purkkeja ja tarjottimia. Näistä tanskalaisista suunnittelijoista on saatavilla niukasti tietoa, mutta ruotsalaisessa blogissa http://saax.blogspot.fi/ on näistä pieni juttu ja sieltä löytyy lisää ihania purkkeja ja esineitä! Katso blogin juttu täältä.

Olin uskomattoman onnekas, kun löysin näitä ihania sydänpurkkeja kerralla kolme! Maksoivat viisi euroa kappale, mutta ovat niin mieluisat, että olisin maksanut vaikka enemmänkin. Olen joskus vuosia sitten löytänyt kirpputorilta tällaisen yhden, mutta todella harvoin näiden suunnittelijoiden purkkeja tulee vastaan. Nettitoreilla hinnat nousevat aina pilviin.Tuurini ei loppunut siihen, vaan juuri kun olin maksanut purkit, niin huomasin tiskin alla kaksi tarjotinta. Toinen oli samojen suunnittelijoiden kaunis sydäntarjotin ja maksoi vain euron:Toisen tarjottimen alkuperää en tiedä, mutta minulla on tähän sarjaan samanlainen peltipurkki entuudestaan. Tämä maksoi myös vain euron:


Kun olin lähdössä kirpputorilta, törmäsin yhteen tuttuun, johon olen tutustunut oikeastaan retrokankaiden ansiosta. Hän vinkkasi minulle, että Kyläsaaren kierrätyskeskuksessa on kangas, josta saattaisin olla kiinnostunut. Hän oli oikeassa! Ihana mansikkakangas maksoi kolme euroa ja pääsee meidän parvekkeelle kesäpöytäliinaksi:


Parvekkeen somistukseksi löytyi myös tämä auringonkeltainen tyyny, joka on kalpeampi kuvassa kuin luonnossa:


Pieni myyrä lapsille oli edullinen 0,20 e:


Jos olette Helsingin suunnalla ensi lauantaina 18.5., kannattaa ehdottomasti vierailla Arabianrannassa. Täällä järjestetään Arabian Katufestivaali kello 12-17, jossa on katutaiteen ja musiikin lisäksi luvassa suuri kirpputori. Minä ainakin menen!

4 kommenttia:

  1. Syvä huokaus - ihania löytöjä :)

    VastaaPoista
  2. No on kyllä hienoja purkkeja ja tarjottimia!

    VastaaPoista
  3. Eikäää!!! Mahtavia löytöjä! Noiden voimalla jaksaisi monta päivää eteenpäin hymyssä suin. :)

    VastaaPoista