keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Ihana Mekkomania

Jos rakastat vintage mekkoja, niin ota suunta Helsinkiin Mannerheimintiellä sijaitsevaan Mekkomaniaan! Pieni liike on pullollaan ihastuttavia retromekkoja ja asusteita. Valikoimassa on myös jonkin verran lastenvaatteita ja leluja. Itse viimein viime viikon torstaina kävin ja ihastuin!


Ikkunassa roikkuva oranssi mekko olisi niin minun makuuni!


Taaperolle oli suorastaan pakko ostaa tällainen Eemeli-henkinen lippalakki. Aivan ihastuttava lippalakki on vanha käyttämätön  Hämeen lakki Ky:n tuote, jossa oli alkuperäinen hintalappukin paikallaan. Mekkomaniassa oli paljon ihania vanhoja lastenhattuja! Taapero ei vaan meinannut mitenkään suostua kuvattavaksi hattu päässä...


Taapero sai myös hellyyttävän kukkaron kolmella eurolla:


Ja itselleni ostin kesäksi huivin:


Täytyy ehdottomasti vierailla jatkossakin Mekkomaniassa! Liike huokuu hyvää mieltä, vaikka ei ostoaikessa olisikaan.3 kommenttia:

  1. En ole kuullutkaan mekkomaniasta mutta mielenkiintoiselle näyttää. Olivatko hinnat korkealla? Esim. mikä oli "keskihinta" retromekolle?

    VastaaPoista
  2. Mekkomania aloitti siskoni kampaamon PinkkiPaplarin tiloissa aikanaan ja jo silloin oli niiiiiiin upeita juttuja siel :) Ihanalta kyl näytti tuo oranssi mekko ikkunas <3 oijoi ku olis pienempää kokoa :) -Tanjuska-

    VastaaPoista
  3. Taika vastaus on vähän viipynyt pääsiäislomien takia :) Mä en ihan hirveesti katsellut mekkojen hintoja, mutta sellainen muistikuva on, että keskihinta saattaa liikkua siinä 30-40 e välissä. Lastenvaatteet oli jotakin 10 e luokkaa ja lelutkin ihan edullisia verrattuna moniin muihin käytettyjen tavaroiden kauppoihin. On kyllä ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka! Ja Tanjuska, hauska kuulla! Muistankin hämärästi tuon PinkkiPaplarin :)

    VastaaPoista