torstai 14. maaliskuuta 2013

Tyynyt ja kirput

Tämä ikuisuudelta tuntuva talvi meinaa viedä kaikki voimat ja odotan kesää jo kovasti. Viime päivinä olen terapioinut itseäni pienillä ompelutöillä ja kirpputorireissuilla.

Nämä tyynyt ompelin lastenhuoneeseen kangasvarastoni aarteista. Nukkumattia minulla oli sinisenä vain tuo pieni pala, joten se päätyi koristetyynyyn:
Kirpputoreilla olen käynyt liikaa, vaikka vannotin itselleni, että nyt kierrätän turhat tavarat ensin pois. Mutta kirppisten kiertely on vaan niin mukavaa ja piristää ainakin hetkellisesti. Täkki kierrätyskeskuksesta 4 e:


Ihanat tyynyliinat löysin Lönnrotinkadulle avatusta Fidasta:


Samoin kaksi kauniin keltaista sydänlakanaa edellä mainitusta:


Söpö palleropurkki 1,80 e ja kukkateline 2,20 e Hakaniemen Fidasta:


Ja tämä on kyllä aarre! Mielestäni kangas on Marjatta Metsovaaraan suunnittelema, mutta voin olla myös väärässä. Hakaniemen Fidasta 6,80 e:


Edellä mainitusta paikasta löytyi myös tämä kaunis kangaslokerikko:


Jos nyt sitten asetan itseni ihan oikeaan ostolakkoon ja alan välillä laittaa tavaroita kiertoon. Olen motivoinut itseni niin, että aioin säästää kirppiksellä myymieni tavaroiden tuoton kesää varten. Meidän on tarkoitus lähteä Tukholman kierrokselle ja siellähän niitä kirppiksiä riittää. Tule jo kesä!


5 kommenttia:

 1. Taas ihania löytöjä! Lomalla käytiin Helsingissä, vaan niin pikaisesti, että jäi kirput tsekkaamatta. Lievästi harmitti.
  Täällä kans oman kirppiskopin tuotto on ajateltu kesäkassaan. Laihalle vaan näyttää tällä hetkellä. Onneksi kassassa on syksyn myynti säästössä ;)

  VastaaPoista
 2. Oot taitava tekeen tyynyjä. Multa ei varmaan onnistui tollanenkaan yksinkertaisen näköinen tuotos. :)

  Täkki ja tyynyliinat on aivan ihania!

  VastaaPoista
 3. Voi miten kivoja! :) Miksiköhän muuten en pysty liittymään blogin lukijaksi -ei löydy semmosta kohtaa koko ruudulta..? Tekniikkatietämys ei riitä nyt yhtään. :D

  VastaaPoista
 4. Helsingissä riittää kirppiksiä kyllä Peppi! Kannattaa joskus tulla ihan ajan kanssa kiertelemään. Ei riitä yksi päivä :) Jaana: täkki oli kyllä mieluinen löytö, mutta se oli haastava pestä, kun oli aika painava. Outi: joo noi tyynyt ei vaadi muuta taitoa kuin suoraa saumaa (ja mulla ne ei edes usein ole kovin suoria..), joten uskon että pystyt myös, jos omistat ompelukoneen :) Annakristiina mä en osaa oikein mitään teknisiä juttuja tähän blogiin vielä laittaa, niin siksi sitä lukijajuttua ei näy. Voit lisätä itsesi lukijaksi oman blogin hallintapaneelin kautta, niin mäkin aina teen sen sieltä kautta :)

  VastaaPoista