tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulutunnelmaa

Lastenhuone sai oman kuusen:Mummon leipoma piparkakkutalo ja vaarin ostama rekkakalenteri koristavat lastenhuoneen joulupöytää:


Meidän olohuoneen joulukuusi on koristeltu itsetehdyillä joulukoristeilla ja kirpputoreilta ostetuilla joulupalloilla sekä kaupan karkkikepeillä. Kuusesta on todella vaikea ottaa hyvää kuvaa ja se onkin paljon värikkäämpi ilmestys luonnossa:

 

Itsetehty ovikoriste:


Joulupukki toi todella mieluisia lahjoja. Ompelin pukille retrokankaista kaksi lahjasäkkiä:


Äitini neulomat neuletakki vauvalle ja siililapaset molemmille lapsille ovat ihan mielettömän ihanat. Tämän taidon haluan oppia vielä, mutta tarvitsen hieman kärsivällisyyskoulutusta ensin.


Taapero sai keittiöönsä leikkihellan, josta hän heti totesi, että ei tää toimi, kun ei tullut uuniin valoa niinkuin oikeassa uunissa:


Ja minä sain toivomani pehmeän punaisen pilkullisen aamutakin kirpputoreilta löytämieni froteetakkien kaveriksi:


Kyllä tontut tietävät hyvin minun maun muutenkin. Nämä keittiöpyyhkeet ovat niin mieluisat:


Veljeni ja hänen vaimo eivät olisi voineet hienompaa lahjaa minulle löytää! Ihastuttava iso peltinen sopivan ränsistynyt laatikko:


Lahjoja tuli taas ihan liikaa, mutta ihania kaikki. Täytyy taas ensi vuoden alussa alkaa katsoa kriittisesti kaappeja läpi ja suunnata välillä kirpputoreille myymään.

Joulu on mennyt mukavasti, vaikkakin itse olen melkoisen mielialamyrskyn valloissa. Välillä itkettää niin paljon ja toisina hetkinä olen yhtä hymyä. Vauva on kaksi yötä valvottanut hieman enemmän ja se herkistää. Mutta tämä kuuluu asiaan.

Ihanaa joulua kaikille!

3 kommenttia:

  1. Löysin blogisi kun googlasin että onko lempikauppani, Kauppahuone Keko, vielä hengissä. Pitikin sitten lukea koko blogisi kerralla läpi, sen verran mielenkiintoinen oli -jään siis seuraamaan!

    Ja opin täältä senkin, että lapsuuteni "vinku"nukke on nimeltään kewpie, olenkin miettinyt että onko niillä joku virallinen nimi.

    VastaaPoista
  2. Keko on todella ihana kauppa! Kiva kun tykkään blogistani, tervetuloa lukemaan toistekin. Päivitän tätä aina kun pienten lasteni hoidolta ehdin. Paljon on projekteja ja ideoita mielessä, aikaa ei vain tahdo olla liikaa :)

    VastaaPoista