tiistai 11. joulukuuta 2012

Värikäs kangaslokerikko

Koska vauva ei halua syntyä vielä hyytävän talven keskelle, sain mummon ja vaarin tarjoaman lapsenhoitoavun turvin tänään omaa aikaa ja ompelin tämän projektin loppuun. Tarkoitus oli saada lastenhuoneeseen leluille lisää säilytyspaikkoja ja itselläni on ollut kangaslokerikko lapsuuden huoneen seinällä.

Taskuista tuli vähän epäkäytännöllisen kokoiset, mutta pienille leluille nuo on sopivat. Käytin taskuissa a4 kokoista paperia kaavana ja eipä ne  ihan symmetrisen kokoisia ole, koska  en kestä yhtään työskennellä viivottimen tarkkuudella. Kankaat ja rima ovat kierrätettyjä, punaista juuttinarua olen ostanut uutena.


 6 kommenttia:

 1. Kiva väriläiskä. Taidan ittekki alkaa harkitteen samanlaista. :-)

  VastaaPoista
 2. Ooo, aivan ihana! Nyt alkoi oma pää raksuttaa, mulla on niin paljon erilaisia retrotilkkuja ja olen kaivannut jonkinlaista säilytysratkaisua pikkusälälle... Hmmm...

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille kommenteista :) Tätä oli hauska tehdä ja toimii kyllä kivasti pienten tavaroiden säilytykseen. Mutta voihan noista taskuista tehdä vaikka vielä isommat tai jotkin erimuotoiset voisi olla hauskat.

  VastaaPoista
 4. Mietein just, että vois vaikka sivuille tehdä jonkunlaiset vekit, tulis taskuun tilaa.

  VastaaPoista
 5. No on kyllä hauska! Ja ihania tilkkuja! Meilläkin pojat varmaan tykkäis tollasesta, kun ne muutenkin tykkää jemmailla pikkuaarteita joka paikkaan. ;)

  VastaaPoista
 6. Oi miten ihana, meilläkin on tainnut olla vastaava lapsuudessani! Muutenkin mukavan värikkäitä asioita tuolla, kun äkkiseltään selasin, palaan uudelleenkin kurkkimaan! :)

  VastaaPoista