torstai 24. heinäkuuta 2014

Savonlinnan kirppiksillä

Kesälomaan kuuluu ehdottomasti kirppiskierros Savonlinnassa. Kesäisestä kaupungista löytyy useampi vierailunarvoinen kirpputori!  Superkirppis Prisman takana oli vielä kesätauolla, joten sinne en tällä kertaa päässyt.  Ensimmäiset löydöt tein Savon kirppikseltä, joka oli  muuttanut uusiin tiloihin ja löytyy nykyään osoitteessa Karjalantie 3.


Löysin aurinkoviltin kolmella eurolla ja kaksi kaunista arabian kuppia tasseineen viidellä eurolla:

Retrokirppiksellä käyn aina ihastelemassa yhtä värikästä pöytää, mutta koska hinnat on melko korkeat, niin harvemmin tulee ostettua mitään.


Tällä kertaa kuitenkin tein huippulöydön. Kuusi ihanaa kukkalasia maksoi vain 4,50 euroa. Kuvan punakantinen purkki maksoi euron A-kirppiksellä.


A-kirppikseltä löytyi myös kolme täkkiä kaksi euroa kappale ja kasa kankaita, joista maksoin yhteensä kaksi euroa!
 


Tyyny maksoi 0,50 e:

Kankaiden joukossa oli kaksi pussilakanaa...
... ja kappaverho, joka on kuvassa kaksinkerroin:


...sekä muutama ihana retrokangaspala:


A-kirppikseltä ostin myös kesäkassin eurolla:


Savonlinnan kierrätyskeskus on paikka, josta voi tehdä löytöjä todella edullisesti.  Täältä olen löytänyt mm. hyväkuntoisen Niemen tehtaan pinnalaitaisen lastensängyn halvalla ja pupupussilakanan (lasten retrokankaista jotain tietävät ymmärtävät) 1,50 e eurolla.

Kierrätysmyymälällä on myös toinen myyntipiste Savonlinnan keskustassa Kauppalinnassa. Kauppalinnan myymälässä on tarjolla enimmäkseen vaatteita.

Tällä kierroksella poikkesin vain Schaumanintiellä, jossa myydään kaikkea kodin tavaraa, leluja, huonekaluja ja vaatteita:

Kympintori sijaitsee Savonlinnan linja-autoasemalla ja on suuri itsepalvelukirppis. Tällä kertaa ostin retrokankaisia tyynyliinoja viisi kappaletta kuudella eurolla:

Kympintoria vastapäätä ollut Pelastakaa Lapset ry:n kirpputori on  muuttanut uusiin tiloihin Savolankadulle. Tilat ovat huomattavasti paremmat entisiin verrattuna ja tavaraa oli todella paljon. Suosittelen poikkeamaan!
Ostin kuusi kuppia ja lautasta kuudella eurolla. Nämä ovat taas vaihteeksi liian pienet kahvinjuontiin, mutta en voinut vastustaa...


Kaupanpäälle sain ihanan lasin:


Edellämainittujen kirpputorien lisäksi Olavinkadulta löytyy Viiskulman kirpputori, Ilokallionkadulta A-kirppiksen huonekaluliike ja Sääminginkadulta Lähetyssoppi. Viiskulmankirppis on ainakin varmuudella vielä toiminnassa, A-kirppiksen huonekaluliikettä ja Lähetyssoppia en ehtinyt tällä kierroksella tarkistaa. Tässä on linkki, joista löydät tietoa mm. Savonlinnan kipputorien osoitteista ja aukioloajoista. Huomaa, että kaikki tiedot eivät ole enää ajantasalla!

Helteistä viikkoa kaikille lukijoille!


15 kommenttia:

 1. Herrajestas!! Mitä löytöjä ja lähes ilmasia, siis ihan mielettömät aarteet!

  VastaaPoista
 2. Justiinsa tehtiin sama kierros Savonlinnassa ja huonolla menestyksellä. Kierrätyskeskuksesta löysin ihanan ison enkelin 20 sentillä, mutta muuten oli kyllä pettymys nuo kirpparit. Hinnat olivat kalliit, eikä mitään kivaa löytynyt. Olen ollut liikkeellä taas ihan väärään aikaan, koska sinä teit ihan mahtavia löytöjä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä tuntui taas käyneen itselle hyvä tuuri! Toivottavasti seuraavalla kerralla sua onnistaa :)

   Poista
 3. Voi miten hyviä nuo täkki- ja kangaslöydöt! :)

  VastaaPoista
 4. Mielettömiä juttuja oot taas löytänyt. Nuo täkitkin! :O Aika huikeeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja toi kappa on aivan mieletön!!!

   Poista
  2. Kiitos Outi, ollaan yhteydessä, kun en ole niitä tuliaisia vielä ehtinyt postittaa :)

   Poista
 5. Ihan mielettömiä löytöjä!!!
  Voi kun olisi ajokortti, auto ja kesäloma, niin huristelisin pitkin Suomea kirppareita kiertelemässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana. Olis kyllä niin hauskaa lähteä joskus kiertämään Suomea ja pysähdellä pienillä maalaiskirppiksillä. Ehkä vielä joskus päästään :)

   Poista