lauantai 26. heinäkuuta 2014

Kirppiskierros Parikkalassa

Mökiltä on lyhyt matka ajaa autolla myös Parikkalaan kirppiskierrokselle. Parikkalan Särkisalmella on kesäisin auki jo yhdeksättä vuotta Kantri kirppis. Vasta nyt pääsin sinne ensimmäistä kertaa.

Kantri kirppis yllätti, sillä vaikka se sijaitsee melko syrjäisellä seudulla, oli kirppis suuri ja asiakkaita oli todella paljon. Myyjä sanoikin, että tämä on ollut ennätysvilkas kesä. Kantri on itsepalvelukirpputori. Sieltä löytyy myös jonkun verran huonekaluja rakennuksen yläkerrasta. Kirppis on auki kesäaikaan toukokuusta elokuun loppuun.

Kirppis sijaitsee maataloustiellä entisessä maamieskoulussa, jossa oma mumminikin on aikoinaan työskennellyt. Tästä tulee kyllä joka kesäinen vierailukohde!
Löysin kauniin pöytäliinan viidellä eurolla:


...ja ihania vanhoja nauhoja muutamia metrejä neljällä eurolla:


Fauni-peikko patakinnas ja kaksi pientä patalappua maksoi vain 0,80 e:Ruskeat kappaverhot olivat 2,50 e yhteensä...:


..ja vihreät kukkapurkit 0,50 e kappale ja lila purkki 2,50 e:


Parikkalassa käydessä kannattaa myös poiketa kierrätyskeskukseen Kiipolankadulle. Täältä olen tehnyt usein hyviä löytöjä, eikä tämä kerta tehnyt poikkeusta.

Mäkisen Kuvastimen auringonkeltainen peili maksoi seitsemän euroa...
...Anita Wangelin pieni peltinen lasinalus 0,50 e ja arabian pienet kahvikupit 2,20 euroa yhteensä:


Piian kirppis (Parikkalantie 35) ei ollut maanantaina auki, mutta sen viereen samaan rakennukseen oli avattu kesäkirppis, joka on auki ainakin elokuun puoliväliin saakka (arkisin kello 10-17, lauantaisin 9-14):


Pieni kesäkirppis oli piristävä lisä Parikkala-kierrokseen, mutta rahojen ollessa jo vähissä ostin vain tämän pilkullisen emalimukin. Kanneton Viri purkki maksoi euron Kantri kirppiksellä:
Edellä mainittujen lisäksi en tiedä Parikkalan seudulta lisää kirpputoreja, mutta jos joku tietää, niin kuulisin niistä mielelläni!

Aurinkoista viikonloppua kaikille!


5 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä olet taas tehnyt ja Voi miten kaunis tuo peili kuva on. Olen tuijottanut sitä iäisyyden! Viähätyin <3 ! Ihana oivallus ja toteutus ! :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä erikoisen ihania löytöjä, minustakin tuo peilistä näkyvä kuva on kaunis kuin koru!

    VastaaPoista
  3. Hienoja löytöjä :) Itse olen joskus muutama vuosi sitten ollut töissä Parikkalassa ja tuolla kierrätyskeskuksessa tuli käytyä silloin.

    VastaaPoista