torstai 20. kesäkuuta 2013

Mökkielämää

Mökkielämän pakollisiin ohjelmanumeroihin kuuluu kesällä tietenkin kirpputorikierros Savonlinnassa ja päivä Kesämaassa. Jälkimmäinen on suunnattu lapsille, vaikka tänä vuonna me aikuiset olimme ainoita, joista maksu (18 euroa yli neljä-vuotiaat) meni.

Savonlinnan kirpputorit olivat entisellään ja en niitä sen enempää lähde esittelemään, koska viime kerrasta ei ole kovin pitkä aika. Kaikkea pientä kyllä löytyi taas..

Arabian kahvikupin ostin eurolla Pelastakaa lapset ry:n kirppikseltä. En tiennyt, että Arabia on valmistanut sydänkuviolla astioita:


Kierrätyskeskuksessa astiat olivat -70 %. Kupeille, tasseille ja mansikkalasille tuli hintaa yhteensä 1,05 euroa. Keltakuvioinen kuppi pääsi kukkamaljakoksi:
Pieni keltainen vaaka maksoi 0,50 e A-kirppiksellä ja näyttää toimivan. Tämä on hyvä kirjepostia varten:


Ihanat sydämelliset emalivadit olivat löytö Savonlinnan Prisman takana sijaitsevalta Superkirppikseltä:


Kaunis avainkaappi maksoi Superkirppiksellä 1,50 e:


Muutama mieluinen kangas löytyi myös varastoon:Olen viimeksi käynyt Kesämaassa ala-asteikäisenä, joten käynti herätti mukavia lapsuusmuistoja. Puisto ei ollut juurikaan muuttunut lapsuusvuosista.
Nyt kun pakolliset ohjelmat on hoidettu, voidaan keskittyä rentoutumiseen. Kohta juhlitaan myös juhannusta.

Kiinantossut vaihtuvat paljaisiin varpaisiin.


Päiväunet nukun tässä sään salliessa:


Iltaisin lämmitetään rantasauna.


Välillä teen projekteja leikkimökin kalusteiden parissa.Lapset saavat leikkiä rannalla.Aion myös vaan olla ja nauttia näistä maisemista.
7 kommenttia:

 1. Mulla on tollanen avainkaappi sinisenä. Mut noi sydänemalikulhot, oi voi ku ihanat! Ihania on kaikki ja kivalta näytää. :-)

  VastaaPoista
 2. Sydänemalikulhot aiheuttivat minullakin erityisiä väristyksiä! IIIHANAT!

  VastaaPoista
 3. Oi mitä kirppuihanuuksia!! ♥kulhot on niiiiin ihanat!

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana juhannus-kesä-loma-juhlamieli tuli tuosta ensimmäisestä kuvasta. mitkä ihanat värit yhdessä. Oletpa jälleen löytänyt hienoja juttuja.

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömiä löytöjä! Kiinantossut on hienot, minulta löytyy vaan niitä perinteisiä mustia.

  VastaaPoista
 6. Onko sinulla enemmän tietoa noista pikkuautoista? Kun itselläni on pari ja olisi kiva tietää niistä enemmän.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista :) Anonyymi: nuo on neppisautoja. Omat 70-luvulla syntyneet isoveljeni leikkivät vastaavilla ahkerasti lapsina. Oma mieheni myös kavereidensa kanssa jaksaa vieläkin silloin tällöin järjestää keskenään neppiskisoja: eli tehdään hiekkaan autorata ja autoja sormilla neppaamalla kilpaillaan, kenen auto on ensimmäisenä maalissa. Noita autoja löytyy melko usein kirpputoreilta ja käsittääkseni niitä myös uutenakin vielä saa.

  VastaaPoista