tiistai 11. kesäkuuta 2013

Ihanan kesäisiä löytöjä

Kävin sunnuntaina perinteisellä kesäkirppiksellä Hietalahden torilla. Myyjiä oli tori täynnä ja asiakkaita tungeksi niin paljon, että meinasin luovuttaa jo alkuun, koska olin lasten kanssa liikkeellä. Sinnikkyys kuitenkin palkittiin ja löysin ihastuttavia Lena & Al Eklundin purkkeja kaksi lisää kokoelmiin. Eräs vanha tuttu myyjä oli paikalla ja häneltä ostin oranssin kulhon ja ruuanlämmittimen. Pieni ja kolhuinen kukkamuki oli viime hetken löytö 0,50 e. Näistä kaikista köyhdyin yhteensä vähän yli 20 e:


Viime viikolla Lönrotinkadun Fidasta löytyi täydellinen kesämekko:


Sain tunnustuksen Pikku-ketun puuhamaalta ja tulin todella iloiseksi. Kiitos siitä! Lupaan jakaa tunnustuksia lähitulevaisuudessa, nyt täytyy mennä painamaan pää tyynyyn.

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihastuttavat värit tossa oranssissa kulhossa! Muutkin löydöt tekevät minut vihreäksi kateudesta! ;)

  VastaaPoista
 2. Löysin tänne Pikku ketun kautta! Aivan ihania retroaarteita, jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
 3. Ihan huippu tuo mekko! Nyt vaan paljon aurinkoisia kesäpäiviä! Itse kans luulin löytäneeni yhden kivan kesämekon kirpulta, vaan en mahtunut siihen. Lievä pettymys sovituskopissa. Jostain syystä en sitten ostanut edes kankaan takia - höh.

  VastaaPoista
 4. Oranssi kulho ja ruoanlämmitin ovat huippuhienoja! Enpä ole tuollaisiin ennen törmännyt.
  Mekko on ihastuttava.

  VastaaPoista
 5. Varoitus! Erittäin epäystävällinen paikka koiraihmisille, suorastaan koiravihamielinen:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ikävä kuulla :( minusta koirat kuuluvat kaupunkikuvaan siinä missä ihmisetkin. Onneksi on nykyään joihinkin kahviloihin koirat tervetulleita!

   Poista