torstai 7. helmikuuta 2013

Retrokukkasia

Olen ihastunut 70-luvun kukkatarroihin. Joskus Huutonetistä ostin itselleni keltavihreitä tarroja kolme kappaletta melko kovaan hintaan. Kirppiksillä näitä ei ole tullut vastaan enempää. Innostuin tänään askartelemaan kukkatarroja keittiön piristykseksi. Käytin mallina alkuperäisiä, jotka ovat päätyneet kuvan peltipurkkien koristeiksi. Kukat leikkasin punaisesta kontaktimuovista ja keskustat eri värisistä tapeteista. Kiinnitin nuo kaakeleihin kaksipuolisella teipillä, joten ne on helppo irrottaa ja vaihtaa tarvittaessa.


5 kommenttia:

 1. Oi-joi! Nostalgista...80-luvulla ajelin ruohonvihreällä rättisitikalla, jonka takaluukkuun olin liimannut samanmallisen vihreä-oranssin kukkatarran. Love and peace!

  VastaaPoista
 2. Mullekaan ei ole osunut kohdalle koskaan kirppareilla noita vanhoja kukkatarroja. Ne olisivat aivan ihania! Minulta löytyy kyllä muunlaisia kukkatarroja muutama, en vaan raaski laittaa niitä mihinkään! :DDDDD

  VastaaPoista
 3. Määki ostin joskus viime vuonna punasta kontaktimuavia. Kukkia on pitäny siittä leikata, mut en oo viäläkä saanu aikaseks.
  On kyl pirtsakan näkönen toi sun keittiös. :-)

  VastaaPoista
 4. Kauniita on :) -tanja-

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista kaikille :) Outi se on kyllä ongelmallista noissa aidoissa tarroissa, että ei meinaa raaskia käyttää :D Mä pitkän säilyttelyn jälkeen uhrasin noi kaksi vihreäkaltaista kukkaa noihin purkkeihin. Ihan tyytyväinen olen, noi on meidän teepurkkeja. Yksi etsii vielä paikkaansa...

  VastaaPoista