lauantai 2. helmikuuta 2013

Lenita ja Maire

Kävin tänään hoitelemassa asioita ja huomasin, että Fidassa on Mylläkkäpäivät, eli kaikki tuotteet on alennettu -50 %. Juuri kun yritän karsia tavaraa, niin sitten tulee tällaisia houkutuksia. Kävin sekä Hakaniemen että Sörnäisten Fidassa. Ja en todellakaan löytänyt mitään tarpeellista, vaan jotain pientä kivaa ja söpöä.

Lenita ja Maire paperinuket ovat veikkaukseni mukaan 50-60-luvulta. Nimet olivat kirjoitettu kuulakärkikynällä nukkejen taakse. Nämä päätyivät toistaiseksi ompeluhuoneen oveen, mutta käytän nämä varmaankin yhteen tulevaan projektiin:


En saa ostaa enää yhtäkään apinaa tähän taloon. Miksi ne tulevat minua vastaan kaikkialla! Ihmisellä voi olla paljon outoja pakkomielteitä ja minulla yksi lukuisista on pelastaa vanhat apinaressukat. Kewpie kylpynukkejakaan en raaski jättää ostamatta, jos edullisesti saa. Nämäkin lähtivät mukaan Hakaniemen Mylläkkäpäiviltä:


Tässä vielä tuiki tärkeät söpö lasten kastelukannu 0,50 e ja pieni helisevä pehmonorsu 0,10 e Sörnäisten Fidasta:


2 kommenttia:

  1. Mä kävin myös äitini innoittamana meidän paikallisessa Fidassa ale-päivillä ja siellä oli aivan hurja meno! Mummot siellä ryysi hyllyjen välejä kuin viimeistä päivää. Sain jopa vihaisia katseita kun menin ilmeisesti jonkun mummon pussilakana-apajille. :D

    VastaaPoista
  2. Joo mummot on löytänyt hyvin tiensä kirpputoreille :D Mä myös Hakaniemessä pengoin kankaita kilpaa yhden mummon kanssa, mutta oltiin ihan sopuisasti, koska meillä näytti olevan onneksi hieman erilainen maku.

    VastaaPoista