perjantai 1. helmikuuta 2013

Punahilkka ja jotain sinistä

Eilen vein Vekarakirppikselle lastenvaatteita ja leluja myyntiin. Samalla reissulla ihan pikaisesti vilkaisin muihin pöytiin ja mitä löysinkään! Tampellan Punahilkka kangasta kaksi isoa palaa vain 1,50 e:


Sininen ei ole suosikkivärini, mutta en sitä toisaalta inhoakaan. Silloin tällöin kirpputoreilta tarttuu myös jotain sinistä mukaan. Kyläsaaren kierrätyskeskuksesta ostin kaksi palaa ihanaa sinistä tapettia hintaan 2 e. Kukkalautanen maksoi 0,50 e ja pieni kannu 2 e. Sininen puolalainen emalikaadin oli 1,50 e ja ihanat tulppaanit entinen työkaveri toi minulle kyläillessään. Tulppaanit pääsivät mummiltani perittyyn maljakkoon:


Vekarakirppikseltä löysin viime viikolla hauskan vanhan pyykkipussin viidellä eurolla. Sininen tämäkin:


Ja vaikka tarkoitus onkin taas vähentää lastenvaatteiden määrää, en voinut eilen vastustaa näitä jonkun itsetekemiä neulehousuja eurolla. Ovat niin kauniin värisetkin!


3 kommenttia:

 1. Erityisen hieno löytö tuo Punahilkka!

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo pyykkipussi! Minullakin on eräs hieno, pitäisikin kvuata se blogiin.

  Itse en löydä tuolta kyläsaresta ikinä mitään, viimeksi päätin että sinne en enää mene.

  VastaaPoista
 3. Kyläsaari on minustakin aika surkea, mutta käyn siellä melko usein, koska asutaan lähettyvillä. Matinkylän kierrätyskeskus on taas oikea aarre paikka! Siellä en kyllä nyt ole käynyt aikoihin. Täytyy joku päivä tehdä retki Matinkylään :)

  VastaaPoista