torstai 12. syyskuuta 2013

Täkkejä talven varalle

En ole taas ehtinyt hetkeen kirjoitella. Arjessa riittää kiirettä kahden pienen kanssa. Lisäksi säät ovat olleet niin mielettömän ihanat, että olen nauttinut vielä paljon ulkoilusta. Syyskuun alku on ollut uskomattoman lämmin täällä pääkaupunkiseudulla! Toivottavasti olen saanut tarpeeksi energiaa auringosta pitkän,kylmän ja pimeän talven varalle.

Viimeaikoina kotimme lähistöllä on ollut useampi pihakirppis. Mekin järjestimme oman naapureiden kesken ja oli mukavaa, vaikka kauppa ei mitenkään erityisen vilkkaasti käynyt. Kirpputoreja on ollut lähistöllä viikonloppuisin niin paljon, että on ollut mahdotonta ehtiä niihin kaikkiin. Ihanaa että ihmiset ovat innostuneet järjestämään paljon omilla pihoilla kirppiksiä.

Olen tuttuun tapaan kierrellyt lähellämme olevassa Kyläsaaren kierrätyskeskuksessa ja muilla lähikirppiksillä. Eteeni on alkanut tupsahdella täkkejä. Pidän vanhoista täkeistä paljon, mutta tilanpuutteen vuoksi näitä meille ei pitäisi enempää tulla. Onpahan nyt kuitenkin paljon uusia täkkejä, joiden alla voi piileskellä talven kylmyyttä..

Kaunis vihreä täkki löytyi Kyläsaaren kierrätyskeskuksesta kahdella eurolla:


Syksyinen pihlajanmarjatäkki löytyi myös edellämainitusta ja maksoin tästä 5 euroa:


Viime postauksessa vilautinkin vähän jo tätä puputäkkiä, mikä löytyi Hakaniemen Fidasta ja maksoi 4,80 e:


Mäkelänkadun Emmauksen ilmaisosastolta pelastin Laila-täkin:


Lopuksi kiitos Rynttyliisalle haasteesta! Olet oikeassa, se taitaa olla liian aikaa vievä nyt minulle. Jätän sen hautumaan, jos joskus ehdin siihen tarttua. Seuraavaksi yritän ehtiä kuvata syksyisiä retrokankaita...

4 kommenttia:

 1. Wau, mitkä pihlajanmarjat! Ja mitkä halvat hinnat! Mä näin pari päivää sitten Fidassa kelta-ruskeita kukkatäkkejä vaan kun hinta oli 15e/kpl niin sinnepä jäivät. Tilaahan noi vie ja mäkin omistan vasta 3 täkkiä. Mut eiköhän tää kokoelma vielä tästä kartu jos sopivia hintoja tulee vastaan. :) Voi itsekuri, missä lienet..

  VastaaPoista
 2. Määki oon alkanu innostua täkeistä! Nyt niitä on neljä enkä tiiä mihin ne mahtuu. Silti silmät kiiluen etsin kirppiksiltä lissää. Toi puputäkki on ihana! Mää löysin just ruskeen tollasen pupupussilakanan. Myyjä sano, että siinä on ollu sisällä turkoosi samaa kuasia oleva peitto, ilmeisesti just tommonen ko toi sun. Harmittaa ku se sano että ovat pilanneet sen pihakäytössä, olis muuten myyny sen mulle.

  Ja ole hyvä haasteesta! Ne on aikamoisia kiusoja, eikös? Keksisivät lyhempiä! :-D

  VastaaPoista
 3. No niinpä, WAU mitkä pihlajanmarjat ♥

  Mulla on tosi huono tuuri Kyläsaaren kierkessä, harvoin tulee löytöjä tehtyä. Eikä kankaita ainakaan! Tuntuu että kaikki parhaat (varsinkin retroiset) menee PlanB:n ompeluksiin. Pah!

  VastaaPoista
 4. No nyt oot kyllä halvalla löytänyt!
  Tuo eka vihreä on ihan mun lemppari.

  VastaaPoista