perjantai 20. syyskuuta 2013

Aarteita ilmaiseksi

Olen tehnyt viime viikkoina löytöjä kirpputorien ilmaisosastoilta. Mäkelänkadun Emmauksesta löytyi keraaminen pieni sydänkulho. Samaan sarjaan kuuluvan isomman kulhon olen joskus vuosia sitten ostanut kirpputorilta. Riihimäen lasin vihertävän 0,75 litran tölkin pelastin erään lasinkeräyspisteen luota ja samalla mukaani lähti kirkas vielä isompi Riihimäen lasin keittiötölkki, joka ei päässyt kuvaan:


Kyläsaaren kierrätyskeskuksen ilmaishuoneesta sain vanhan Hangon keksin peltisen perhoskuvioisen purkin:Pari viikkoa sitten Malminkartanon Horisontin ilmaiskorista otin kaksi kolhuja saanutta muumimukia. Juomakäyttöön nämä eivät enää sovellu, mutta mukit pääsevät ehkä yrttiruukuiksi. En kerää muumimukeja, mutta pidän näistä kyllä:


8 kommenttia:

 1. Kenties mukeista voisi ensin pihdeillä irrottaa kahvan ja sitten santapaperilla hioa kolot sileiksi. Olisivat sitten siistimpiä.

  Ihanat nuo sydänkulhot.

  VastaaPoista
 2. Ohoo, hienoja löytöjä, etenkin tuo Hangon keksipurkki. Olen sitä monesti kuolaillut kirppareilla ja rompetoreilla, mutta hinta on aina ollut kaksinumeroinen niin en ole raaskinut ostaa.

  VastaaPoista
 3. Ihania löytöjä!
  Miulla on kans tuommonen keksipurkki, ja olen siihen umpirakastunut.

  VastaaPoista
 4. Ei tollasia voi ilmaiseksi löytyä? :O

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista, ne ilahduttaa aina! Todella hyvä tuuri oli kyllä näissä löydöissä. Satuin vain olemaan juuri oikeaan aikaan paikalla! Se on niin mahtava tunne, kun löytää jonkun aarteen ilmaiseksi :)

  VastaaPoista
 6. Vau tuo keksipurkki! :)

  VastaaPoista