keskiviikko 22. elokuuta 2012

Oranssi omena aloittaa

Tästä se alkaa! Olen jo kauan haaveillut omasta blogista ja nyt viimein saan tämän harrastuksen aloitettua. Rakastan kirpputoreja ja kierrätystä. Erityisesti kaikki värikäs retro kiehtoo minua. Keräilen vähän kaikenlaista ja kotimme muistuttaakin pientä kirpputoria. Blogin halusin luoda omaksi ja muiden samanhenkisten iloksi, joten täällä tulen esittelemään löytöjäni kirpputoreilta, kotimme värikästä sisustusta, pieniä tuunailuja, sekä siinä sivussa vähän omaa elämää. Aion myös jakaa kirpputorivinkkejä Suomesta ja myös ulkomailtakin.

Blogin nimi tulee muuten niistä ihanista kaakelitarroista, jotka ovat koristaneet mm oman mummolani keittiökaappeja joskus 70-80-luvuilla. Ompputarroja valmistaa uustuotannossa nykyään ainakin Koloni Stocholm. Olen hankkinut ompputarroja eri paikoista ja nyt ne koristavat meidänkin keittiökaappeja. Laitan kuvan niistä vielä myöhemmin. 

Meillä kotona vierailevat löytävät usein omasta lapsuudesta tuttuja esineitä ja niistä syntyviä muistoja on aina ihana kuunnella. Monet tavarat kotonamme on pelastettu kirpputorien lisäksi rakkaiden isovanhempieni jäämistöistä. Näin lapsuuden onnelliset mummolamuistot elää mukana arjessamme, vaikka isovanhempani eivät täällä enää olekaan.

Tervetuloa oranssin omenan värikkääseen maailmaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti