sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Melkein kesä

Takana on ihana ja kesäinen viikonloppu. Lauantaina Arabianrannassa järjestettiin vuotuinen Arabian katufestivaali. Sää suosi ja paikalla on valtavasti ihmisiä. Festareilla oli tarjolla katutaidetta, kirppiksiä, kierrätystä, sirkusta, musiikkia, ruokaa ja valtavasti kaikkea muuta tapahtumaa. Lisäksi lauantaina oli ravintolapäivä, joten pop up ravintoloita oli ympäri Arabianrantaa. Katufestarit on mielestäni yksi Helsingin parhaista ilmaistapahtumista! Tänä vuonna pääsimme liikkeelle koko perheen voimin ja festareilla vierähti lähes koko päivä.

Kääntöpaikan vieressä olevan kerrostalon seinään taiteilija Jukka Hakanen maalasi mielettömän hienon muraalin. Tällaista taidetta kun saisi Helsinkiin lisää!


Tapahtumassa oli paljon katutaiteilijoita. Lapsetkin saivat taiteilla.
Meillä oli picnicpaikka kirsikkapuiden lomassa, josta oli hyvä käydä kiertelemässä aluetta ja palata välillä lepäilemään ja syömään eväitä.


Minähän tietysti kiersin kirppiksiä! Ja kivoja löytöjä tuli vastaan. Ihania retrojuttuja oli paljon tarjolla.


Pojille löytyi todella hieno keltainen kuplavolkkari kahdella eurolla. Auto on itseasiassa myös kello:


Itselleni löysin kahdeksalla eurolla peltisen leipälaatikon. Tällä kuviolla en ole ennen nähnytkään ja mietin mahtaako tämä olla jonkun itse tuunaama.


Ostin ihanan keltaisen verhon.


Naapurini kaupitteli ihanaa retromekkoa, jonka ostamista vielä harkitsen. Tämä on kyllä niin ihana, että täytyy kysyä naapurilta, raaskiiko hän sen vielä minulle myydä.


Myynnissä oli muitakin hauskoja retrovaatteita ja kankaita, mutta yritin hillitä itseäni. Nämä kukkapaidat olisi maksaneet 4 euroa kappale.Sinisen sävyisiä kankaita ostin kolme palaa kolmella eurolla.


Kankaita olisi ollut enemmänkin, samoin lankoja.
Tunnelma festareilla oli kyllä niin todella kesäinen ja leppoisa. Ihanaa kun kotikulmilla järjestetään tällaista!


Tänään olimme luvanneet viedä lapset metsäretkelle ja aamupäivällä suuntasimme lähimetsään eväiden kanssa. Koska sää oli niin ihanan kesäinen, päätimme lähteä käymään Kallio kukkii festareilla. Siellä sitten ulkoillessa vierähti tämä päivä. Nyt taitaakin olla joka viikonloppu joku kiva tapahtuma, minne täytyisi ehtiä. Ensi viikonloppuna on mm. Maailma kylässä -festarit ja Kumpulan kyläkirppis sekä Kumpulan siirtolapuutarhan kirppis ja myyjäiset... Ihanaa kiirettä tiedossa!

Kalliossa oli tänään rento tunnelma. Musiikkia, kirppistelyä, ruokaa ja iloisia ihmisiä, ihan niinkuin kesällä! Ja aurinko lämmitti.Ja kyllä taas löytyi niin ihanat retroverhot, että eihän niitä voinut olla ostamatta. Punainen kello on myös todella mieluinen!
Ensi viikonloppuna taas ulkoillaan, toivottavasti aurinko paistaa! Ihanaa alkavaa viikkoa jokaiselle ja aurinkoisia toukokuun päiviä <38 kommenttia:

 1. Ihanat löydöt ja onko mukavampaa tapaa viettää kesäpäivää kun kirpputorit, kaunis sää ja ylipäätä ulkotapahtumat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, kesässä parasta on nämä tapahtumat ja rento ulkona hengailu <3:)

   Poista
 2. Ui jui, ihanat ja halvat siniset kankaat <3 Vitsit, kun olis täälläkin tommoisia tapahtumia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täällä on kesäisin hurjan paljon tapahtumia, kaikkeen ei millään ehdi! Tervetuloa Helsinkiin kesällä, voin toimia oppaana :)

   Poista
 3. Voi että, miten upean näköistä! Miten sä pystyt hillitseen itses tollasten aarteiden keskellä ettet osta kaikkea? Ihanat verhot löysit =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vaikeeta Se hillitsemin on, mutta kun alkaa olla nurkat täynnä tavaraa, niin on kertakaikkiaan pakko :D

   Poista
 4. Hei jos ehdit kesällä jossain kohtaa niin ottasin sut mieluusti kirppisoppaaksi! Voisin reissata halvalla Onnibussilla päiväksi sinne kirppisseikkailuun. :) Palataanpa juttuihin jos vaikka onnistuis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se olis tosi kivaa! Mielelläni lähden oppaaksi, jos vaan saadaan aikataulut sopimaan! Sumplitaan :)

   Poista