maanantai 19. tammikuuta 2015

Kirppiksiltä

Blogi meinasi jämähtää joulupäivitykseen. En vaan ole saanut aikaiseksi kirjoittaa. Tammikuu ei kuulu lempikuukausiini. Talvea on vielä liikaa edessä ja arki on taas lomien jälkeen kiireistä.. Mutta jotta ei tarvitse ihan synkkyyten vajota, piristän itseäni liikunnalla ja kirppiksillä sekä sisustamalla. Kirppisvuosi alkoikin ihan lupaavasti. Piipahdus lasten kanssa Kierrätyskeskukseen kannatti.

Löysin 15 eurolla ihanan seinähyllyn. Tämä saa varmaan uuden värin pian pintaansa ja paljon kivoja retrotavaroita hyllyille. Oranssi muovijakkara kotiutui meille facebookin Retro & Romu -ryhmän kautta.


Pojat sai huoneeseensa uuden täkin Kierrätyskeskuksesta. Tämä maksoi vain 1,50 e. Nuorimmainen onkin jo useammat päiväunet tuhissut tämän alla.


Ilmaisosastolta pelastin suloisen punaisen pahvisalkun. Sininen pahviviirinauha löytyi 1,50 eurolla Vekarakirppikseltä ja pääsee lastenhuoneen seinälle.


Viime viikolla löysin Huopalahdesta uuden antiikkikirppiksen osoitteesta Isonnevantie 19. Kirjoittelen siitä myöhemmin lisää. Tämä ihana aurinkoinen pöytäliina maksoi siellä kahdekasn euroa.


Samaisesta paikasta ostin myös sinikukallisen essun ja ajattelin uusiokäyttää sen ompeluun. Pieni kangaskassi vanhalla leijonakuosilla maksoi kaksi euroa Vekarakirppiksellä. Tiedän että kyseistä kuosia on valmistettu ainakin punaisena ja keltaisena, mutta turkoosista en aikaisemmin tiennytkään:


Olen taas innostunut sinisestä. Sinistä on kiva ripotella kotiin pieninä määrinä keltaisen ja oranssin rinnalle. Kierrätyskeskuksesta ostin kauniin sinikuvioisen tyynyliinan eurolla. Ja viime vuoden lopulta on jäänyt esittelemättä huippu löytö Malminkartanon Horisonttikirppikseltä (joka on harmillisesti lopettanut toimintansa). Gustafsbergin melamiiniastiasto vain viidellä eurolla. Tämä on kaunis!




Pahviset sisustusperhoset maksoi euron Vekarakirppiksellä ja keksin niille paikan kodissa varmaankin lähempänä kesää:




Sain jo ennen joulua värihaasteen Taste Like "My Little Pony" blogista, kiitos siitä! En vain ole ehtinyt haasteeseen tarttua. Olen myllännyt joululoman aikana kotiin uutta järjestystä vaihtamalla lastenhuoneen ja makkarin  paikkaa. Kuvailen myöhemmin vähän enemmän kodin värejä. Mutta kuten blogiani seuranneet ovat saattaneet huomata, niin hyvin värikästähän meillä on.

Kangasinventaariota tehdessäni löysin kangashuoneesta tämän pussilakanan, josta teen verhon meidän parvekkeen oven eteen:


Näistä väreistä taas ajattelin virkata maton:


Ja minäkin hankin vaihtokaupan kautta lumppulasta näitä ihania kukkatarroja lisää:


Huoneiden vaihdon myötä järjestelin ompelunurkan myös uusiksi. Tässä yksi kuva ennakkoon siitä projektista..


Iloista viikkoa kaikille. Yritän olla ahkerampi päivittäjä taas jatkossa...

25 kommenttia:

  1. Voi nään jo miten ihana tuosta hyllystä tulee :) Kivoja juttuja siellä muutenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miia :) siitä tulee ehkä auringon keltainen..

      Poista
  2. Voi kun kivoja aarteita oot löytänyt. Tykkään nykyään tammikuustakin, kun valoisuus lisääntyy jo nyt ja joulukoristeiden jälkeen kodille voi hakea vähän uutta ilmettä. Tässä kuussa on myös miehen synttärit ja ens kuussa olevia esikoisen synttäreitä voi jo alkaa ideoida.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä joulukuussa ajoittuu lasten synttärit ja tammikuussa on jyrkkä lasku arkeen. Mutta yritän ajatella positiivisesti :)

      Poista
  3. Hienoja löytyöjä! Itse löysin juuri punaisen täkin samalla kuviolla kuin tuo sinun lakanasi, mistä meinasit verhoa. Enkä ole ennen suuremmin innostunut tuosta leijonakankaasta, mutta tuo turkoosi on kyllä upea ja sitä voisin halutakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi täkki tuolla kuosilla olisi ihana! Minäkään en ole hirveän innostunut tuosta leijonakuosista, mutta tuo turkoosi on kyllä ihana :)

      Poista
  4. Piristäviä löytöjä olet tehnyt tähän tammikuun synkkyyteen! Väriterapiaa parhaimmillaan. Aivan mahtava muuten tuo oranssi muovijakkara.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) väriterapiaa tähän harmauteen kyllä tarvitaankin!

      Poista
  5. Ihania värejä kotonasi ja blogissa.
    Muutosta kaipailee omaan valkoiseen, mustaan ja harmaaseen.
    Oli kiva löytää tänne :)
    Mukavaa viikkoa!
    ~M~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa toistekin :) rohkeasti vaan lisäile väripilkkuja kotiisi!

      Poista
  6. Mahtavia löytöjä ja teillä näyttää niin ihanalta!

    VastaaPoista
  7. Tää taas pyörtyy täällä ihanista löydöistä ja väreistä! ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja oon kans etsiskellyt pari vuotta meille tuollaista samanlaista muovijakkaraa. Kaksi kertaa on tullut kirppiksellä vastaan, mutta toinen oli tummansininen eikä miellyttänyt silmää ja toinen oli tummanvihreä eikä sekään napannut ja hintakin oli niin pilvisissä ettei tullut mieleenkään ostaa sitä. :)

      Poista
    2. Kiitos Outi <3 jakkara maksoi 20 euroa. Olen nähnyt noita monta kertaa kalliimmalla esim. Antiikkiliikkeissä!

      Poista
  8. Miten upea täkki <3 ja olipa halpa! Perhosetkin on niin ihania =)

    VastaaPoista
  9. Mukava kuulla teistä taas! :)

    Tosi ihania juttuja tarttunut mukaan ja tuota mattoprojektin valmistumista odotan innolla. Ihan mahtavat värit! Mä oon myös suunnitellut olohuoneeseen vaaleanpuna/oranssia mattoa jos löytäisi hyvän väriset kuteet. Nuo sinun ovat hienot! Itsehän en osaa virkata, joten pitää laittaa äiti asialle :D

    Jellonaa on tosiaan keltaista ja punaista sekä multa löytyy sellaista vaaleansinistä. Ei noin herkullista siniturkoosia kuin löytämäsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin piti kans laittaa tuosta jellona-kuosista, että mullakin on sitä vaaleansinisenä ja kassin muodossa lohenpunaisena. :)

      Poista
    2. Emmi täytyy sopia pian se tapaaminen <3 Ja Outi myin just mun keltaisen pois, mutta punaista mulla saatta olla vielä pala jossain:)

      Poista
  10. Oi mitä löytöjä oletkaan taas tehnyt! Ja tuo astiasto on aivan mahtava!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja kohta täytyy tehdä toinen postaus kun kirppisonni on jatkunut :D

      Poista
  11. Ihanan värikäs ja iloinen koti! Tykkään tosi paljon, vaikka oma kotimme onkin erilainen. Minä annan värien räiskyä sitten vaatteissa ja koruissa. Pirtsakkaa viikonloppua ja tulehan vastavierailulle:)

    VastaaPoista