maanantai 11. elokuuta 2014

Makuuhuoneen uusi hylly

Arki on alkanut täällä vauhdikkaasti. Lapset aloittivat uudessa päiväkodissa ja hetken menee taas totutellessa tähän hektiseen elämään pitkän loman jälkeen. Säät ovat Helsingissä olleet edelleen ihanan kesäiset ja olen kierrellyt paljon ulkokirppiksillä, mutta siitä kirjoitan myöhemmin. Nyt juuri alkoi ulkona sataa ja tekisi mieli mennä tanssimaan sateeseen. Niin paljon olen sadetta odottanut!

Kun syksy lähestyy, minulle on iskenyt sisustusvimma. Vähän aikaa sitten löysin Facebookin Retro&Romu sivulta ihanan vanhan puisen hyllyn, joka sopi suunnitelmiini. Maalasin hyllyn, tapetoin hyllylevyt ja laitoin vielä seinän ja hyllyn väliin sinistä Kiurujen yö- tapettia. Tapetin löysin äskettäin kirppikseltä reilun metrin palan kahdella eurolla.

Tämä projekti ei mennyt nappiin ja läheltä katsottuna kauneusvirheitä löytyy, mutta lopputulos on siitä huolimatta kaunis meidän makkariin.

Tässä hylly ennen tuunausta. Valkoinen ei vain sovi meille niin hyvin:


Ja tässä lopputulos:


Keltainen Kiurujen yö -Tapetti on löytö Kierrätyskeskuksesta:
Hakaniemen Fidasta löytyi vähän aikaa sitten ihanat retropussilakanat. Ne on nyt käytössä:Meille on myös kotiutunut viime aikoina kaksi erittäin aurinkoista sisustusjuttua. Niistä kirjoitan, kun näiltä arkikiireiltä ehdin. Tähän maisemaan pääsen taas ylihuomenna töiden puolesta:


Lempeää elokuuta kaikille!

10 kommenttia:

 1. Kylläpä tuli hiano hyllystä! Mulla on samanlaiset pussilakanat, tai no niitä oli yks mut tuplasin sen halkaisemalla ja ompelemalla yksiväristä kangasta taakse. :-)

  VastaaPoista
 2. No johan tuli ihana hylly! Ja mitkä pussilakanat!
  Tuo yöpöydän yläpuolella oleva valaisin on hauska.

  VastaaPoista
 3. Onnistunut tuunaus, kertakaikkiaan. Tapettilöytö on kyllä huikea! Itsekin toivon löytäväni vielä joskus jotain kivaa tapettia tuunauksiin. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis lipasto ja ihania värejä joka kuvassa.

  VastaaPoista
 5. Oi, ihanat ! Hylly sekä lakanat ! :) Olet kyl taitava ♡

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia ja ihania värejä, justiin mun makuun <3 lipastosta tuli mainio!

  VastaaPoista
 7. Mahtavat lakanat ja hyllystäkin tuli tosi kiva!

  VastaaPoista
 8. Oikein ihana hylly. Suloinen blogi.

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteista! Ne lämmittävät aina mieltä, vaikka en heti aina ehdikään kommentoida takaisin. Olen kiitollinen, että täällä käy samanhenkisiä ihmisiä lukemassa <3

  VastaaPoista