maanantai 13. tammikuuta 2014

Talviretkiä

Eilen sunnuntaina meidän kolmevuotias pyysi päästä eväsretkelle. Lunta satoi Helsinkiin lauantaina, joten teimme eväsretken lumisessa maisemassa meren rannalla. Oli ihanaa, että vihdoin saatiin kaivaa pulkka varastosta esiin!
Lauantaina vein kasoittain pieneksi menneitä lastenvaatteita Vekarakirppikselle. Eilen taas kiikutin ison kassin omia vaatteita Kääntöpaikan vaatteidenvaihtajaispahtumaan, joka toimi tuo ja vie- periaatteella. Vaikka kuinka kannan tavaraa ulos talosta, niin kyllä tavaraa virtaa myös ovesta takaisinpäin. Mikä siinä on, että toiset ihmiset (kuten minä) viihtyy tavaroiden keskellä ja toisille riittää ympärille vain välttämätön (tästäkin löytyy esimerkki omasta lähipiiristä)?

Tässä muutama löytö, jotka olen kotiuttanut viime päivien kirppisretkiltä.  Autolamppu maksoi 0,50 euroa Vekarakirppiksellä ja taitaa olla Ikean tuotantoa:


Puiset palikat olivat samasta pöydästä yhteensä 0,40 senttiä:


Puisen pupun hinta oli kaksi euroa, nukkumatti (jolla on kuvassa nuttu väärinpäin) 1,50 euroa ja pienet puiset numeropalikat 0,40 euroa:


Pieni sininen emalipannu ja ihana iso kangas löytyivät Kääntöpaikan sunnuntaikirpputorilta:Lähipiirini tietää hyvin minun rakkauteni vanhoja tavaroita kohtaan ja ihana naapurimme pelasti tällaisen apinan minulle yhdeltä Oulunkylässä sijaitsevalta kirpparilta:


Päivät kuluvat täällä entistä vauhdikkaammin, kun olen aloittanut työt ja harjoittelemme perheen kanssa uuden elämäntilanteen tuomaa rytmiä. Yritän jatkossa edes kerran viikossa saada blogia päivitettyä. Kangasvarastoani siivotessa tuli ajatus, että pitäisiköhän minunkin järjestää ensimmäinen arvonta tässä blogissa. Onko teillä lukijoilla jotakin kangastoiveita, mitä haluaisitte voittaa, tai mitä mahdollisesti etsitte kirpputoreilta?

Ensi viikonloppuna suuntaan Porvooseen. Porvoon vierailukohteista saa minulle kanssa vinkata. Mukavaa ja lumista viikkoa kaikille!6 kommenttia:

 1. Ihan mahtavia löytöjä. Vautsi Vau mikä kangas. Ja edullisiakin löytöjä, nuo palikathan oli lähes ilmaisia :) Tästä hyvästä lähden kirpparille tänään. Muutenkin mietin, mutta nyt olen varma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle käy usein samoin, kun käyn katselemassa muiden löytöjä! Joo noi palikat oli kyllä todella halvat :)

   Poista
 2. Toisen romu on toisen aarre. Moni olisi nuo sinunkin ostokset nakannut roskikseen, vaan onneksi jotkut ymmärtävät ensin tarjota muille. Heitin sinua haasteella, siinäpä onkin haastetta kerrakseen. Pahoittelut etukäteen ;) (kaikulanrinne.blogspot.fi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta :) Kyllä on niin totta tuo, että toisen romu on toisen aarre. Mä pelastan usein muiden romuja innoissani!

   Poista