lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulutunnelmaa

Vietimme joulun mökillä. Vielä viime lauantaina maassa oli lunta, mutta jouluaattona kaikki oli sulanut. Päivät kuluivat ihan silmänräpayksessä.Vielä aatonaattona kävimme Savonlinnassa ja siellä oli kolme kirpputoria auki. Tein viime hetken joulukoristelöytöjä A-kirppikseltä 0,05 e kpl.

Naapuri hankki meille kauniin kuusen.


A-kirppiksen joulukoristelöydöt pääsivät ensimmäisenä koristamaan kuusta:Vasta aattoaamuna koristeltiin lasten kanssa kuusi kokonaan.


Iltapäivällä sytytin jäälle kynttilän muistoksi kaikille niille rakkaille läheisille, joita olemme menettäneet vuosien saatossa.Mummo ja vaari viettivät joulun meidän kanssa. Heidän ansiostaan saimme nukkua paljon. Parasta joulussa olikin tänä vuonna juuri nukkuminen, kiireettömyys ja rauhallinen yhdessäolo tunnelmallisessa ympäristössä.

Lähtöpäivänä jäät sulivat kovaa vauhtia järvessä. Milloinkohan talvi oikeasti alkaa?6 kommenttia:

 1. Tunnelmallisen näköinen mökki. Teillä on ollut siellä järvet jäässä. Kauniisti käy tuo kynttilä sinne. Niin ja kivoja koristeita myös. Ihana tuo himmeli 😊!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuo punainen on meidän rantasaunamökki, jossa myös kesäisin voi nukkua :)

   Poista
 2. Tunnelmallisia ja kauniita kuvia! Ja upeita koristeita...:)

  VastaaPoista
 3. Voi upeat kynttiläkuvat! Mä olen kyllä sinisen hetken ystävä oikein todella. :) Mun kotinurkilla oli aaton lämpötila +3. Ei jäästä tietoakaan.. No, jos tammikuun aikana sitten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Toivotaan, että talvi alkaa edes tammikuussa. Olisi kiva päästä vaikka luistelemaan ja pulkkamäkeen lasten kanssa :)

   Poista