perjantai 26. lokakuuta 2012

Ensi kesänä sitten taas...

Tänään satoi Helsingissä lunta. Pidän kaikista vuodenajoista, vaikka talvi tuntuukin välillä liian pitkältä. Pimeinä iltoina on mukava muistella kesää. Selailin äsken tietokoneen kansioita ja löysin nämä yhdeltä lempikirpputoriltani ottamani kuvat viime elokuulta.

Tämä puistokirppis järjestetään useamman kerran kesäisin Kalliossa, aikaisempana vuotena Pengerpuistossa ja nyt viime kesänä Dallapenpuistossa. Tapahtuma on Kallio-liikkeen aikaansaannos ja parhaiten tieto seuraavasta kirpputorista leviää aina facebookin kautta.

Täällä tunnelma on rento, hinnat alhaiset ja löytöjä tekee varmasti. Myymään voi mennä kuka tahansa, mukaan tarvitsee ottaa oma viltti tai pöytä. Tapahtumassa voi nähdä aina myös kaikenlaista ekstraa musiikista teatteriin. Moni myös innostuu leipomaan pieniä herkkuja myyntiin.

Voisin ostaa aina koko vuoden vaatevarastoni täältä. Retrokankaat pelastan tietenkin myös. Ensi kesänä sitten taas ...Tämä kangaskasa odotti minua viime elokuun kirppiksellä. Yksi retrokangaskeräilijä päätti luopua omistaan ja minä pelastin näistä monta!
Kirpputori vetää todella monia myyjiä ja ostajia paikalle ihan tungokseen asti.


Ylhäällä tekemiäni löytöjä. Osa on kankaita ja osa vaatteita. Kuoseja minun makuun! Muutama näistä on päässytkin jo tuunauskäyttöön, toiset täyttää vielä kangasvarastoani.

2 kommenttia:

  1. Ystäväni myy joka kerta tavaroitaan tuolla kallion puistokirppiksellä ja tykkää kovasti. Pyysi inuakin viime kerralla mukaan mutta tuolloin en päässyt enkä olisi toisaalta jaksanut raahata kamojanikaan paikalle :)

    Ihania kankaita.

    VastaaPoista
  2. Itse olen kanssa ollut myymässä silloin, kun kirppis järjestettiin vielä Pengerpuistossa. Mutta viime kesänä keskityin olemaan vaan asiakas :) Tuo on kyllä niin kiva kirppari, että toivottavasti perinne jatkuu pitkään!

    VastaaPoista