sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kesäkirppiksillä

Helsingissä on kesä nyt! Kaupunki on herännyt eloon ja joka viikonlopulle riittää useampiakin tapahtumia. Kahden viikonlopun aikana olen käynyt Arabian katufestareilla, Käpylän pihakirppiksillä, Kumpulan kyläjuhlissa, Maailma Kylässä festareilla sekä Pohjolankadun pihakirppiksellä. Ihmisiä on ollut paljon liikkeellä! Tunnelma kaikissa tapahtumissa on ollut aivan ihana ja olen tehnyt paljon kivoja löytöjä.

Viikko sitten lauantaina oli Arabian katufestivaalit, jossa vieraili noin 15 000 kävijää. Tunnelma oli aivan mieletön. Festareilla oli valtavasti kirpputoreja, ilmaispöytä, katutaidetta, musiikkia, sirkusesityksiä, ruokaa, lapsille työpajoja ja paljon muuta mukavaa.  Ostin itselleni paljon kesävaatteita.

Lapsille löysin muutaman hauskan vanhan lelun Arabian huviloiden pihalla olleelta kirpputorilta. Nämä kolme lelua maksoi yhteensä 1,50 euroa:




Saman viikonlopun sunnuntaina suunnattiin koko perheen voimin Käpylän pihakirppikselle. Ihanaa että ihmiset jaksavat näitä järjestää!


Kirppikseltä löysin mm. oranssin lastenlakanan kolmella eurolla, ryijyn matoksi meille viidellä eurolla ja pinkin muovisen salaattikulhon ilmaiseksi:






Eilen lauantaina oli Kumpulan kyläjuhlat, Siivouspäivä ja Maailma Kylässä festivaali. Ihmisiä oli Kumpulassa tungokseen asti ja kirpputorimyyjiä aivan valtavasti. En edes jaksanut kiertää koko tapahtumaa, kun tarjontaa oli niin paljon. Kumpulassa sai myös nauttia musiikista, hyvästä ruoasta, lapsille suunnatuista tapahtumista ja taiteesta.

Kuka väittää, että graffitit on vain nuorten harrastus?



Kirppiksillä oli tarjolla kaikkea mahdollista. Suihkuverho olisi ollut mieleinen, mutta koska meillä on jo kiva verho, niin jätin ostamatta..













Pop Up Ilo:

Musiikkia:


Ihana Kumea Sound:


Kyläjuhlilta ja Siivouspäivän kirppiksiltä tarttui mukaan kaikenlaista. Eräs vanhempi nainen myi minulle kaksi Aune Laukkasen suunnittelemaa kappaverhoa, ison palan punaista apilakangasta ja punaisen emalimukin yhteensä 1,05 eurolla. Olin sanaton..





Ostin itselleni myös kesämekon:


Pari ihanaa retrolastenvaatetta oli pakko pelastaa yhteensä neljällä eurolla. Meille ei vauvoja tule enää, mutta ehkä jollekin tutulle..




Kesäinen muovimatto maksoi neljä euroa:



Pöytäliinasta teen varmaankin tyynyjä:


Myyräkirjat 0,50 e kappale:


Tänään kävin naapurin ja lasten kanssa pihakirppiksellä Puu-Käpylässä.


Viidellä eurolla löytyi peltinen leipälaatikko:


Kolmella eurolla ostin pienen muovisen maton:


Ja voi mitä vaatteita löysin kesäksi! Hame, mekko, tunikapaita ja samettilippis tulee olemaan varmasti kovassa käytössä.

Hame on uustuotantoa, mutta kangas oli niin mieleeni.


Ihanassa froteemekossa lukee finn maid lahti. Tästä tuli heti suosikkini:


Ja tunikapaita on kanssa vanhaa tuotantoa, lapussa lukee finn-flare:


Kesämekkoakin täytyi heti sovittaa:


Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille lukijoille!

20 kommenttia:

  1. No jo on riittäny vilskettä ja tapahtumia! Onneksi kelit on ollu tällaset, että ihmiset on lähteny liikkeelle. :)
    Kivoja juttuja oot taas löytänyt! Noi pienet kahvikupit jotenkin kiehtoo, mutta minkähän tuunausidean niistä keksis? Tulee nimittäin säännöllisesti kirppareilla vastaan, mutta en ole ostanut vielä kertaakaan. Kahvinjuontiin kun on mun makuun liian pienet -muki se olla pitää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olen samaa mieltä, että kupit on liian pieniä kahvin juontiin :) Olen käyttänyt pieniä kahvikuppeja mm. idättämiseen ja siiten ajattelin joskus valaa niihin kynttilöitä. Muitakin ideoita otetaan vastaan!

      Poista
  2. Ihanat ostokset! Tosi kivavoja tuollaiset tapahtumat..:)

    VastaaPoista
  3. Ihania löytöjä olet taas tehnyt <3 ja millä hinnalla ! Upeaa :) Kierrätystä parhaimmillaan ! Mieluusti lähtisin joskus kanssasi kirppiksiä kiertelemään.Sul on selkeästi joku "bongaus silmä" kaikelle kauniille ! Nuo mekotkin ovat kuin tehty sulle! IHANAT <3 Aurinkoa viikkoosi !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule ehdottomasti lähdetään yhdessä joku päivä kippiskierrokselle! Nythän olis mm. Veturitallin kirppis huomenna sunnuntaina :) Aurinkoa viikonloppuun ja nähdään pian <3

      Poista
  4. Todella huippuja löytöjä! Apina on tosi söötti ja oranssi lasten kangas! Vauvojen vaatteetkin ovat niin ihania!
    Katselin juuri eilen tuota Myyrän housut-kirjaa kirpparilla, mutta sinne jäi kun hintalapussa luki 8€. :/
    Ihania vaatteitakin olet löytänyt. :)
    Toivottavasti nähdään kesällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon todella, että nähdään! Ilmoittele, jos olet tulossa Helsinkiin päin :)

      Poista
  5. apua miten ihania juttuja taas :) itse en jaksanut lähteä kiertelemään kirppiksiä kun oli niiiin ihanan lämmin :D ehkä olisi kannattanut...
    ryijyä olen haaveillut meillekin matoksi - vois olla vaikka hapsullinen - vaikka koiralainen vois kanssa pitää sitä ruohikkona, että hmmm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo nuo ryijyt ja raanut on kivoja mattoina, mutta keräävät kyllä aika lailla pölyä.. :)

      Poista
  6. Kylläpä oot tehny löytöjä! Varsinki toi froteemekko on ihan kadehdittavan hiano. Helsingissä on näköjään aikamoiset tarjonnat huvituksissa.

    Tosi hyvä idea käyttää raanua (ryijy on karvainen, raanu ei) mattona! Mää oon dyykannu monta raanua jotka ei mahdu meijän seinille, eikä kukaan niitä huoli. Matoksihan ne laitan! Tosin pesu pitää tehdä varmaan supervarovasti ettei kutistu, eli ei ainakaan eteisen matoksi käy. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija :) Ja kiitos tiedosta, mulla menee helposti nuo termit sekaisin. Matoiksi vaan kauniit vanhat raanut!

      Poista
  7. Mahtilöytöjä! :) Mulla on samalla kuosilla oleva kahvipurkki, kuin tuo löytämäsi leipälaatikko. Ihanaa, kun kesällä on niin paljon erilaisia kirppistapahtumia :)

    VastaaPoista
  8. Ihania ja edullisia löytöjä ja niin ihanat myös tapahtumat.

    VastaaPoista
  9. Ihana toi vanha kaappi. Tuollaisen kun joskus löytäisin....

    VastaaPoista
  10. Oletpa saanut Myyrä-kirjat edullisesti! :) Itselläkin tärppäsi kun löysin vanhoja (suomenkielisiä) ensipainoksia Muumi-kirjoista ilmaiseksi :) .

    VastaaPoista