sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kevät ja kirppikset

Blogi jämähti hetkeksi pääsiäistunnelmiin. Olen ollut kiireinen. Arkipäivät kuluu töissä ja viikonloput perheen ja mukavien tapahtumien parissa. Vappukin meni jo ja silloin kävin lasten kanssa Linnanmäellä.

Viime viikonloppuna oli Helsingissä paljon kiinnostavaa ohjelmaa. Lauantaina kävin Kierrätystehdas -tapahtumassa Kaapelitehtaalla.


Kongaroo ompelee tilauksesta ihania takkeja kierrätyskankaista:


Eilen Desing oli myymässä kierrätyskankaista ommeltuja tuotteita:


Kierrätystehtaassa oli myös mm. Kontin ja Kierrätyskeskuksen pisteet:

Viime sunnuntaina Herttoniemen pihakirppis -tapahtumassa oli valtavasti myyjiä. Aurinko paistoi kesäisen lämpimästi.

Nukkeja keräillyt nainen luopui kokoelmistaan. Vanhan Martta-nuken olisi saanut yhdeksällä eurolla:
Metsovaaran Ovaali kankaasta pyydettiin 15 euroa:


70-luvun leluja sai noin 1 e kpl:


Välillä pysähdyttiin pullakahveille erään omakotitalon pihaan:Herttoniemen pihakirppis-tapahtumassa oli ihanan kesäinen tunnelma. Ihmiset olivat hyvällä tuulella, moni oli perustanut pienen kahvilan, musiikki soi useammassa paikassa ja myyjiä oli todella paljon. Lasten vaatteet ja tarvikkeet taisi olla eniten edustettuina. Muutakin tavaraa löytyi, jos jaksoi ahkerasti kierrellä isoa aluetta. Viihdyin tapahtumassa melkein neljä tuntia, enkä silti ehtinyt käydä kaikilla pihoilla ja kaduilla, joissa ohjelmaa olisi ollut. Toivottavasti herttoniemeläiset innostuisivat järjestämään tapahtuman vaikka syksyllä uudelleen.

Täällä etelässä kevät on jo todella pitkällä. Vaikka välillä tulee raekuuroja ja sääkin on vähän viilentynyt, täällä on jo kaunista monin paikoin. Rakastan keväisen luonnon värejä.
 


Aurinkoa alkavaan viikkoon! Minä lähden vielä tänään pyörähtämään Arabianrannan Kääntöpaikalle Tea Dance & Vintage flea market -tapahtumaan.

7 kommenttia:

 1. Tuonne tapahtumaan olisi ollut kiva päästä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen, että tulet seuraavalla kerralla! Aivan ihana tapahtuma :)

   Poista
 2. Samoissa paikoissa ollaan liikuttu! Kongaroon käyntikortti jäi mullakin taskuun ja ostoksia tein Eilen Designilla ja Hoppu -kojulla. :) Hertsikan pihakirppiksillä kaffet ostettiin juuri tuosta paikasta, jossa oli livemusaakin. Olipa hyvä tuuri että nämä kaksi tapahtumaa osui samalle viikonlopulle, niin onni suosi "kaukomatkailijaakin" reilun parin tunnin päästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, meidän pitäisi joskus törmätä! Tai ehkä ollaan oltu ihan lähellä, mutta tuskin tunnistaisin sua :) Kiva että pääsit vierailemaan molempiin tapahtumiin!

   Poista
  2. Laitetaanpa tapaaminen kalenteriin tuonne vuoden päähän kun nämä tapahtumat taas on! ;) En mä myöskään sua tunnistaisi ellei selässä lukis isolla Oranssi Omena. :D

   Poista
  3. :D Näin tehdään ja juu, en ole vielä teettänyt sellaista takkia, missä lukee :D

   Poista
 3. Kylläpä siellä Helsingissä piisaa tapahtumia! Ihania tavaroita siellä on tarjolla. :-)

  VastaaPoista