maanantai 5. toukokuuta 2014

Pienen pieni jakkara

Herttoniemen pihakirppikseltä löysin pienen jakkaran, jota kukaan muu ei ollut huolinut.  Myyjä pakkasi tavaroita ja myi minulle tämän reppanan kahdella eurolla.


Maalasin jakkaran jalat yhdessä lapseni kanssa. Päällystin istuinosan vanulevyllä sekä ihanalla vanhalla lastenkankaalla. Kiinnitystyövälineenä käytin niittipyssyä.


Valmista tuli. Pienen pieni jakkara pääsee lastenhuoneeseen.
11 kommenttia:

 1. Hehei! Saatoin ehkä nähdä tämän! Siinä ihan metroaseman lähistöllä! Sillä myyjällä oli alkuun myös 3kpl sinipäällysteisiä tuoleja, joiden hinnaksi sanoi että kaikki saa 20e:lla ja sitten vielä kaupanpäällisiks tuon, jossa ei ollu päällistä. Jätin sitten kuitenki ottamatta kun oon nähny parhaimmillaan noita jakkaroita 3e:lla ja mikään akuutti tarve ei näissä neliöissä vielä ole. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo juuri se :) Mä olisin saanut siitä ostaa ruskeapäällysteisiä 5 e kpl, mutta ne oli menneet kun palasin kojulle. Tämän sitten pelastin <3

   Poista
 2. Voi ei, NIIN IHANA <3 Ja mikä kangas, sydän sykähti nyrjälleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuo kangas on kyllä yksi lempareistani noista vanhoista lastenkankaista!

   Poista
 3. Saako tiedustella, millä sävyllä maalasit nuo jakkaran jalat? On hieno :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi kun vastaus on viipynyt! Valitettavasti olen itse hukannut tuon lapun, mistä näkyy sävynumero, mutta jos se tulee vielä vastaan, niin laitan viestiä :)

   Poista