sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Lastenhuone ennen ja jälkeen

Meidän lastenhuone on yksi lempihuoneistani asunnossamme. Rakastan vanhoja leluja ja huoneeseen onkin kertynyt vähän liikaa tavaraa. Blogeissa näkee usein vain sen siloitellun version kirjoittajien kodeista. Ei meidänkään koti todellakaan pysy näiden pienten ihmisten vauhdissa jatkuvasti kovin siistinä, toisin kuin kuvani antavat ymmärtää..

Meidän lastenhuone näyttää siistinä tältä:


Tänään naapurin lapsi oli leikkimässä meillä ja lapsilla oli todella hauskaa. Kun päästää kaksi noin kolmevuotiasta kaverusta toteuttamaan luovia leikkejään, tulos voi olla joskus tämä:


Tärkeintä on, että leikit sujuivat pääosin hienosti ja lapset nauttivat. Minulla on onneksi tarkka järjestys kaikille huoneen tavaroille, joten siivoaminen ei kestä yleensä kauan. Vähän toivon kuitenkin, että joulupukki ei toisi meille tänä jouluna kovin paljoa leluja lisää..

6 kommenttia:

 1. Aika sotkun saaneet aikaseks. :-D
  Toivottavasti pukki ei tuo meillekkään lissää roinaa. Kauheeta tää nykyajan yltäkylläisyys kun pukkiakin kielletään tuomasta lahjoja...

  VastaaPoista
 2. Voi kääk! No jo on tavarat sekaisin! Hih. Mä katselen ihastellen teidän kerrossänkyä. Me tarvittais ehdottomasti myös kerrossänky meidän lapsille. Huoneesta menee aivan älyttömästi leikkitilaa pois kun on kaksi lastensänkyä vierekkäin lattialla. Ja kun huone on muutenkin tosi pieni.

  VastaaPoista
 3. Hih! Ja kuinka nopeasti tuollainen kaaos saadaankaan aikaan. :)

  VastaaPoista
 4. Meillä oli tänään syntymäpäiväjuhlaa ja lauantaina juhlat jatkuvat... Oltiin eilen siivottu ja kas vain jotenkin näyttää tutulta tuo kakkos kuva, mutta nimenomaan, lapsilla on hauskaa ja niin sen pitää olla! :)

  p.s. toivottavasti kukaan ei erehdy tuomaan meillekään mitään leluja, ei nyt eikä jouluna.

  VastaaPoista
 5. Joo tämän kaaoksen luomiseen ei kauaa mennyt noilta kahdelta :) Ja kyllä komppaan Maijaa, että minuakin hirvittää välillä tämä yltäkylläisyys ja tavaran määrä.. Mikä tuossa roinassa oikeen kiehtoo?

  VastaaPoista
 6. Hih! Itseä nauratti ihan hirmuisesti tuo tavaravuoren päällä katollaan köllöttelevä keinutuoli! :D Pikkunappulat vastaa joskus kyllä hirmumyrskyä.

  VastaaPoista