sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Pikkujoulu

Olen ollut jo kauan joulutunnelmissa. Tällä viikolla raahasin kellarista laatikollisen joulukoristeita ja laitoin parvekkeelle jouluvalot. Juhlimme lauantaina perheen kesken pikkujoulua. Ohjelmaan kuului piparkakkujen leivontaa, saunomista, jouluruokaa ja lahjojen etsimistä ja avaamista.

Parveke on nyt koristeltu vuodenaikaan sopivaan tunnelmaan:


Tonttu oli piilottanut lahjat parvekkeelle. Ne olivat piilossa kukkapeiton alta, joka löytyi vähän aikaa sitten Kyläsaaren kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta:


Parvekkeen pöytäliina löytyi jo kesällä kirpputorilta:Joululiinoja laitettiin ympäri taloa koristeeksi:Saunan jälkeen syötiin jouluruokaa..


.. ja jälkiruoaksi oli pipareita samalla kun avattiin lahjoja:


Olen ostanut joulukoristeita viimeaikoina kirpputoreilta. Esimerkiksi Kyläsaaren kierrätyskeskuksen valikoima on ollut todella hyvä! Pari viikkoa sitten löysin hauskoja lentokoneella lentäviä tonttuja useamman hintaan 0,50 e /paketti. Yhdessä pakkauksessa on kuusi koottavaa lentokonetta. Nämä ovat niin täydelliset meidän kotiin! Kolme tonttua pääsivät jo lentämään lastenhuoneeseen:3 kommenttia:

  1. Johan on perusteellinen pikkujoulu! Itte en jaksais kahta joulua, vaikka mukavaa se oliskin. Ihanat noi lentsikkatontut. :-)

    VastaaPoista
  2. Samoja joulukankaita löytyy kuin meiltäkin. Tosin itse koristelen asuntomme vasta joulukuun eka päivä. Ihanat lentsikkatonttuset! Sopisi meillekin. :)

    VastaaPoista
  3. Joulukoristeita ja jouluverhoja on täälläkin huushollissa jo kaivettu esiin:). Koukussa käsitöihin ja kierrätykseen. Retro-hakusanalla päädyin tänne sinun blogiisikin. Mun toinen blogi löytyy täältä: www.vintage-sunflower.blogspot.fi. Joulublogiin pääsee linkin kautta.

    VastaaPoista