maanantai 12. elokuuta 2013

Parikkalan kierrätyskeskus ja Piian kirppis

Koska sadepäiviä on mökillä riittänyt, päätin poiketa perjantaina Parikkalan kirppiksille. Parikkalassa ei ole kuin kaksi kirpputoria: kierrätyskeskus ja Piian kirppis. Jos siis ajelette kutostietä joskus Parikkalan ohi, kannattaa näihin poiketa.

Kierrätyskeskuksen ja Piian kirppiksen lisäksi touko-elokuussa vain lauantaisin  auki olevassa Lähetyssopissa löytyy jonkin verran käsitöiden ohella myös kirpputoritavaraa. Touko-elokuussa Lähetyssopin aukioloajat on lauantaisin 9-13 ja syys-huhtikuussa keskiviikoisin kello 14-17 ja perjantaisin kello 10-15. Osoite on Parikkalantie 14 (59100 Parikkala) ja käynti soppiin kulkee takapihan kautta.

Parikkalan kierrätyskeskus sijaitsee osoitteessa Kiipolankatu  (59100 Parikkala). Myymälä on avoinna ma-pe kello 10-16 ja viikonloppuisin se on suljettu.




Löysin itselleni eurolla uuden lampunvarjostinprojektin. Tästä tulee hieno, kun ompelen päällisen retrokankaista:



Oranssit täkit olisi saanut omakseen 5 e kpl:



Todellinen aarre odotti minua yhdellä pöydällä. Joku saattaa ehkä arvata, mikä se aarre tässä kuvassa on...



No se on tietenkin tämä Anita Wangelin pinkki peltinen leipälaatikko. Nämä ovat nettikirpputoreilla niin kalliita, että en ole ikinä kyennyt sellaista ostamaan. Nyt tämä kolhuja saanut leipälaatikko lähti minun mukaani, enkä siitä luovu!


Ja tästä koomisesta levynkannesta (0,50 e) tulee hauska taulu retrokotimme seinälle:


Piian kirppis löytyy osoitteesta Parikkalantie 35 (59100 Parikkala), ja on avoinna ti-pe kello 10-17 sekä la kello 10-13. Piian kirppiksen valikoimassa on pääosin vaatteita ja jonkin verran muuta tavaraa kuten astioita. Kirpputori on itsepalvelukirpputori.




Minun ainoa löytöni Piian kirppikseltä oli ihanaa kangasta oleva retromekko:




13 kommenttia:

  1. Oooh, leipälaatikko!!! Saako kysyä, paljonko maksoit siitä? Olen seurannut nettikirppiksillä taivaisiin hipoavia hintoja.

    VastaaPoista
  2. Jaana tuo maksoi 22 euroa. Myyjä oli katsonut netistä vähän hintoja. Tuossa on edessä naarmuja, mutta sisältä todella hyvässä kunnossa. En voinut vastustaa, kun kerrankin käy tuollainen tuuri, että tulee kirppiksellä vastaan. Netissä nuo hinnat on kyllä huikeita. Nytkin joku on laittanut huutonetissä lilan tuollaisen lähtöhinnaksi 100 e. Saa nähdä, maksaako kukaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin olisin kotiuttanut tuon leipälaatikon tolla hinnalla. :)

      Poista
  3. Ihan mieletön tuo leipälaatikko. Salaa vain sellaisista haaveilen :)
    Me ajeltiin kesällä useammankin kerran Parikkalan ohi, vaan aina on niiiin kiire. Ehkä pitäis poiketa joskus.

    VastaaPoista
  4. Hei! Parikkalasta löytyy vielä kolmaskin kirppis ja ihan paras sellainen; Särkisalmella Maataloustie 42 (hieman syrjässä) sijaitsee Kantrikirppis. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen, isot tilat entisellä maatalousoppilaitoksella, siisti, paljon tavaraa.. Käsittääkseni avoinna vain kesällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. Olenkin joskus tiennyt sen olemassaolosta, mutta en tiennyt, että se on vieläkin toiminnassa :) Täytyy ehdottomasti mennä tutustumaan!

      Poista
  5. piiankirppiksen hintataso kamalan korkea vaatteiden kuntoon nähden. myyjä töykeä,en suosittele käymään! kävin kerran ja riitti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni sama kokemus. Viime kesänä kerran kävin ja se riitti. Hintatasosta kertoo se, että käytetyt alushousut maksoivat 2e!!!

      Poista
  6. Näin on,olen itsekin huomannut parikin kertaa siellä käyneenä!

    VastaaPoista
  7. Kävin tuossa Piian-kirppiksessä ja todentotta,hintataso oli todella kallis eikä palvelukaan ollut hyvin asiakaspalvelu altista, joten ostamatta jäin! Pettynyt

    VastaaPoista
  8. Kävin eilen Parikkalan Kiipolassa olevalla kirppiksellä ja kyllä kannatti käydä :-) Sain 3€ maksavat farkut, tosi siistit, aivan uuden veroiset ja puseron 4,50€ ja villatakin 2,50€ ja pojalle FIFA 15 ps3 pelin :-) Tuli hyvä mieli ostoksista! Menen toisenkin kerran :-)

    VastaaPoista
  9. Kiipolassa sijaitseva Kierrätysmyymälän osoite on: Kiipolantie 2, 59100 Parikkala. Löytyy myös Facebookista. Itse löysin aivan makeet tuolit sitä kautta, sekä lapsille hyväkuntoisia vaatteita edullisesti. :)

    VastaaPoista