sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kesä on täällä

Nyt se on virallisesti täällä! Kesä tietää paljon kivoja tapahtumia ja lukuisia kirpputoreja. Viime viikonloppuna oli Kumpulan kyläkirppis sekä Maailma kylässä -festivaali. Molemmissa ennätimme käydä, tosin Maailma kylässä -festivaaleilla emme viipyneet kuin hetken.

Joka vuosi kesän aloittaa Kumpulan kyläkirppis. Rakastan kirppiksen tunnelmaa ja on ihanaa päästä kävelemään Limingantien puutalojen kauniille pihoille.


Myyjiä oli hengästyttävän paljon, mutta todellisia löytöjä ei tällä kertaa juurikaan tullut. Kirpputorin lisäksi tarjolla oli musiikkia sekä paljon asukkaiden tekemiä ruokia. Myös pienet osallistuivat. Tämän mehukojun omistaja oli tosin poistunut hetkeksi uimakouluun:


Yksi pöytä oli ylitse muiden minun makuuni. Kauniita vanhoja leluja......ja hienoja vanhoja avaimia:


Avaimia ostinkin muutaman projekteja varten. Yhteensä maksoin näistä 1,50 e. Erityisen hieno on alhaalla oikealla koristeellinen pieni Askon avain:


Maailma kylässä -festivaaleilla olisi taas ollut niin kauniita vaatteita kesäksi. Koska kesä on vasta alussa ja Kumpulan kyläkirppikseltä ostin jo kesämekkoja, tyydyin vain ihasteleman tarjontaa (lukuunottamatta yhtä kassia..).Parveketta olen laittanut kesäkuntoon jo jonkun aikaan ja tällä viikolla meni koko järjestys uusiksi. Löysin Kyläsaaren kierrätyskeskuksesta yhden pinnalaitaisen lastensängyn 15 eurolla. Koska nyt niitä on meillä kolme, saan viimein kaksi samanmittaista niistä kerrossängyksi lastenhuoneeseen ja ylimääräinen pääsi parvekkeelle sohvaksi. Se projekti on vielä kesken, joten parveke ei ole vielä täysin valmis.

Arabianranta kierrättää -ryhmän kautta löysin kahdella eurolla ihanan kukkapöydän:


Kaikki pöydän tavarat on kulkeutuneet meille kirpputorilta tuota keltaista kynttilälyhtyä lukuunottamatta. Lyhdyn alla oleva emalivati maksoi euron Vastuun kantajien kirpputorilla ja etualalla oleva pieni pilkullinen rasia 2,50 Kyläsaaren kierrätyskeskuksessa:


Aarikan peltipurkit ovat tämän viikonlopun löytö Kirpun torilta:


Marimekon keltainen lastensalkku on hieman kärsinyt ja maksoin siitä kolme euroa Kumpulan kyläkirppiksellä:


Oranssiin räsymattoon aion ommella nuo kirpputoreilta vähitellen keräämäni pitsiliinat:


Viime kesänä Kallion puistokirppikseltä löytyneisiin kehyksiin kiinnitin lahjapapereista ja tapetista taulut:


Äitini toi Porvoosta tuliaiseksi kaunista lintupaperia:


Emmaus kirpputorilta löysin täkin edullisesti 1,50 e:


Parvekkeen sohvalle ompelen tyynyjä näistä kankaista:Pienet japanilaiset tassit pääsivät tuikkujen alle. Lautaset maksoivat 0,20 e kpl Vastuunkantajien kirpputorilla:


Pöytäliina oli ainoa kirppislöytöni uudelta Satamakirppikseltä, joka on avattu Kalasatamaan. Käynti oli pettymys, koska suurella kirpputorilla oli vain neljä myyjää! Itsepalvelupuoli oli täynnä lähinnä kaupan ylijäämätavaroita. Toivottavasti kirpputori alkaa menestyä jatkossa..


Tänään sunnuntaina on luvassa hellettä ja sen kunniaksi täytyy suunnata Seurasaareen katselemaan oravia.

9 kommenttia:

 1. On sulla ihana parveke! Toi mattotuunaus on hiano idea.

  VastaaPoista
 2. Vanhoissa avaimissa on kyllä sitä jotain -innolla jään odottamaan, josko projektista sitten näemme kuvia tulevaisuudessa? :) Täkille myös hurraat! Harvinaista löytää tuohon hintaan!

  VastaaPoista
 3. Ihana parveke! Niin värikäs, upeita tekstiilejä ja esineitä.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo sininen täkki! :) Kelpais tälle täkkihullulle.

  VastaaPoista
 5. SIIIS, saako teijän partsille tulla väri/retroterapiaan :D? Näissä kuvissa on taas niin paljon kaikkea sellaista joissa miun silmä lepää ja nauttii!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille mukavista kommenteista :) Ja Peppi: saa tulla meille väriterapiaan.. Voin samalla kierrättää usealla kirpparilla :D Ruotsissa on itseasiassa kirppishullujen lomapaikka, missä loman ohjelmaan kuuluu opastetut kirppiskierrokset. Mä voisin lähteä sinne!

  VastaaPoista
 7. Iiiiiih, mä e meinaa kestää! Mite ihania aarteita ja kaikki noi värit ja voi hyvän tähren... IHANAA!

  VastaaPoista