lauantai 8. kesäkuuta 2013

Aarnes Design

Arabianrantaan oli avattu tämän vuoden tammikuussa Aarnes Design, johon törmäsin sattumalta kävellessäni Hämeentietä. Olin aivan ihmeissäni, miten tämä kauppa on mennyt minulta ohi puoli vuotta! Tällä viikolla korjasin asian tiistaina. Kuvat puhukoon puolestaan. Kaupassa oli meneillään suuri tavaroiden järjestely, joten paikat olivat vielä hieman sekaisin. Olin aivan haltioitunut tarjonnasta!


On varmaan sanomattakin selvää, että minusta tulee tämän paikan kanta-asiakas. Juttelin mukavan omistajan kanssa pitkän tovin ja hän kertoi keränneensä tavaroita 90-luvun alusta saakka. Liikkeen yhteyteen avautuu myös kahvila, jossa saa siemailla luomukahvia ja nauttia samalla 50-luvun sisustuksesta. En malta odottaa!

Minun ostokseni olivat tällä kertaa kaksi palaa ihanaa kangasta, 5 e kappale:


Ostin myös suuren sydänrasian, 8 euroa oli minusta erittäin kohtuullinen hinta tästä:


Aarnes Desing on auki ti, ke ja to kello 12-18. Putiikki löytyy osoitteesta Hämeentie 157, 00560 Helsinki. Karjalohjalta löytyy kesämyymälä, joka on avautunut 8.6. Kesämyymälä sijaitsee osoitteessa Tammistontie 97, Karjalohja. Myymälä on avoinna lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12-17.


2 kommenttia:

  1. Innostuin kauheesti, että siälä on seinällä vanha Nummirockin juliste, mut äh, se oliki joku Nurmirock. Ihana paikka, harmi ko on Helsinkisä. Karjalohjankin googletin, mut ei taida sinnekkään tulla lähdettyä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä!!! Miten tämä on minultakin mennyt ihan ohi??!! Taidanpa suunnata noille kulmille heti ensi viikolla loman alkajaisiksi :)

    VastaaPoista