keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Syksyn kangasarvonta

Haluan järjestää pienen arvonnan ja palkintona on taas kankaita. Osallistuminen on helppoa. Kerro kommenttiosiossa minulle ja muille lukijoille, mikä tai mitkä kirppikset ovat suosikkejasi. Kerro vapaamuotoisesti ja lyhyesti kirpputorin nimi ja kaupunki/paikkakunta, mistä kirpputorin löytää. Myös ulkomailla sijaitsevat vinkit ovat tervetulleita. Voit myös kertoa mikä on parhain löytösi kyseisestä paikasta/paikoista.

Arvon kuvan kangaspaketin kaikkien vastanneiden kesken 28.9. Voittajan ilmoitan täällä blogissa. Jos olet anonyymi kommentoija, muistathan käydä katsomassa arvonnan tuloksen tai jättää minulle esimerkiksi sähköpostiosoitteesi. Kiitos jo etukäteen kaikille arvontaan osallistuville!


 Paketissa on oranssi pöytäliina:


Pieni kapaksi ommeltu kangas:


Pala keltaista myyrä-kangasta 70-luvulta:Pala kaunista keltaista kukkakangasta:


Kaikki kankaat ovat vanhoja ja kierrätettyjä, joten jotain pieniä virheitä saattaa löytyä.

Aurinkoisia syyspäiviä kaikille <3


35 kommenttia:

 1. Oh my mikä arvonta! Mukana siis :)

  Lemppari kirppiksiä täälläpäin on kierrätyskeskus Espoon Kilossa ja Myyrmäkihallin kirppikset Vantaalla.

  Kierrätyskeskuksessa olen tehnyt paljon mukavia löytöjä laidasta laitaan. Muuton takia tilat ovat nyt isot ja hyvät.
  Myrtsihallissa pääsee ostaja kohtaamaan myyjän ja itse olen viihtynyt kummallakin puolella pöytää. Syksyllä taas olis pöydän varauksen paikka :)

  VastaaPoista
 2. Täällä Oulussa ehdottomasti paras on Paljekirppis, löytöjä on tullut tehtyä vaikka ja miten. Parhaimmat ehkä ruskea Nipsu-muki 5€, ja Rakkaus- sekä Pikkumyy kulhot 5€/kpl. Lisäksi "rihkamapussista" (2€) löytynyt hopeinen Kalevala Korun Perniön sormus =D Rovaniemellä käyn Varastotien kirppiksellä, sieltä on löytynyt esim. sininen Paapun roikkuhymy 0,20€:lla ja Fisher Pricen puhuva koira 5€ =) piia-sa@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana arvonta!
  Lähimmät kirppikset löytyvät Kotkasta ja lempparini on enemmänkin vanhan tavaran kauppa kuin kirppis, mutta kyllä siellä on hyvä valikoima kaikenlaista vanhaa. Se on Ollin Onni Kotkan Ristinkalliolla, Kisällinkatu 5. Paikka on avoinna vain sunnuntaisin klo.10-14. Ollin kanssa ollaan aina päästy hinnoista sovintoon. Meidän huonekaluista on suurin osa sieltä hankittuja ja astioita ja muuta vanhaa keittiötavaraa on myös paljon sieltä tullut ostettua. Ja kirjoja.

  VastaaPoista
 4. Kuopiossa oma suosikkini on Kontti, sieltä harvoin tarvitsee lähteä tyhjin käsin ja usein tarjolla on kaikkea ihanaa! Muun muassa vanhoja värikkäitä täkkejä olen sieltä löytänyt. Toinen käymisen arvoinen paikka on Elävä Kauppa, josta olen hankkinut meille sohvakaluston, ruokapöydän ja puusohvan, kaikki huokeaan hintaan :)

  VastaaPoista
 5. Mun suosikkikirppiksiä on Kangasalan suurkirppis ja Tampereella ehkä Silinteri. Kaikissa muissakin ramppaan kyllä aina aikataulujen salliessa. Kankaita en kyllä löydä mistään, että siksikin olis kiva voittaa näitä ihanuuksia :D

  VastaaPoista
 6. Oma suosikkini on Kantolan Kammari täällä Hämeenlinnassa. Sekin voi tieytysti vaikuttaa, että asun lähellä ja käyn siellä pari kertaa viikko, mutta melkein koskaan sieltä ei tarvitsisi poistua tyhjin käsin (joskus on pakko yrittää, koska kodin tilavuus on rajallinen :D ). Paljon liikkuu vanhaa tavaraa ja vaihtuvuus on suuri enkä ole tainnut törmätä siellä melkein ikinä mihinkään älyttömään hinnoitteluunkaan (niinkuin esim eräällä toisella kirpulla vanhoja muovimukeja 30e/kpl). Parhaita löytyjä on varmaankin tropiikki verho 2 eurolla ja Fauni- lasi eurolla.

  VastaaPoista
 7. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Lahti on kirppistelijän paratiisi, koska samaan osoitteeseen on ryhmittynyt ainakin 5 kirpputoria, Ajokatu 65. Ihanat pussilakanat Familonin Flora-kuosilla ja Sarviksen pyykkikorin sieltä mm. löytänyt :) t:rouva.opettaja@gmail.com (en ole koskaan kommentoinut blogia, enkä tiedä miten toimitaan, mut ihana arvonta sai kokeilemaan :)

  VastaaPoista
 9. Ja että suosikkipaikat! Tampereella Kontti, koska esim. pussilakanat on siellä pääosin aina 3e/kpl ja retrokangasta saa ompeluksiin sillä aikalailla! Tampereella myös mulle suht uusi tuttavuus Silinteri, missä paljon vanhaa tavara ja on ihana kulkea hi-taas-ti, ettei vaan mikään jää huomaamatta.
  Parhaita löytöjä Kontista on justiinsa ne kankaat ja Silinteristä kannoin kotiini kerran sellaisen tv- vaiko puhelinpöydän (pyörät alla ja sellainen lehtiteline) eurolla. Lapussa luki 2e mutta olipa sattumalta vielä puoleen hintaan!

  VastaaPoista
 10. Ihana arvonta, mutta vaikea kysymys!
  Muutaman parhaan kirpparin mainitakseni, ensinnäkin Hämeenkyrön L.A.kirppis, sieltä olen tehnyt todella paljon ihania löytöjä. Tosin sielläkin aletaan olla hintatietoisia ja hinnat ovat viime vuosina ponnahtaneet pilviin.
  Nokian Fidasta löytyy myös usein ihanaa retrokamaa.
  Tampereella Kirpputori Silinteri on sellainen, mistä olen löytänyt mm. hyviä huonekaluja. Ja siellä on paljon vanhaa tavaraa.
  Lopuksi mainitsen vielä Sastamalasta Lähetystori (?), en oo varma tuosta nimestä, mutta ihan Sastamalan keskustassa. Siellä on hinnat kohdillaan ja ne usein muutetaan köntsäsummaksi kassalla ja aina asiakkaan toiveiden mukaan alaspäin tietenkin. :)

  VastaaPoista
 11. Kiertelen lähialueiden kirppareita. Pieksämäen Feriasta olen tehnyt hyviä löytöja edulliseen hintaan. Kuopion Kontti on myös paikka josta harvoin lähtee pois tyhjin käsin. Piskuinen Suonenjoen Tapulin kirpputori tarjoaa myös vanhaa tavaraa ja löytöjä tulee tehtyä.

  VastaaPoista
 12. Varkauden kirpputoreista ehdottomasti Oranssi kirppis on kiva, sieltä on tullut löydettyä esimerkiksi takki ja kengät. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Helsingissä kesäisin Hietalahdentori on huippu ja Tukholmassa kesäviikonloppuisin Täbyn laukkaradan takakonttikirppis on loppumaton aarreaitta :)

  VastaaPoista
 14. Oulussa paras on Paljekirppis, josta paras löytö on varmaan Toikan fauna-malja 3e :)

  VastaaPoista
 15. Tänä päivänä ostan netistä käytettyä tavaraa, tori.fi suosikkini. En viihdy kaupoissa :) Mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 16. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 17. Oijoi, myyräkangastakin mukana! :) <3 Tykkään kierrellä Seinäjoella, sillä sielä on monta hyvää kirppistä. Vanhankylän Ullakko Joupissa ja Lakeuden shoppis teollisuusalueella ovat lemppareitani. Olen vuosien saatossa tehnyt niin paljon hyviä löytöjä varsinkin Ullakolta, etten pysty edes niitä luettelemaan. ;)

  VastaaPoista
 18. Apuuva, mitä kangasaarteita! Tampereen seudulla lempparini on Lempäälän Klaffi ja piironki, se on loistava etenkin myyjän kannalta ja parhaat löytöni ovat ihan perusvaatetta yms. lapsille. Peräseinäjoen lähetyskirpputori on käynnin arvoinen paikka sekin!

  VastaaPoista
 19. Seinäjoelta suosittelen Lakeuden shoppista, joka sijaitsee kapernaumin teollisuusalueella. Siisti kirppis, josta löytyy vähän kaikenlaista ja kaikenlaisissa hintaluokissa :)
  Vaasan adam&eva on aivan ihana paikka, suosittelen! :)

  VastaaPoista
 20. Meillä on ollut tapana kesäisin käydä mökiltä reissu Karstulan kirpputorille. En tiedä tämän kirppiksen nimeä, mutta se on helppo löytää, koska Karstula ei ole niin iso paikka. Kirpputori on vanha nuorisoseuran talo tms. "Juhlatila" on täynnä mm. vanhoja astioita, romua ja aarteita. "Esiintymislavalla" on lattiasta kattoon vanhoja LP-levyjä! Ulkona oleva "kesätanssilava" on puolestansa täpötäynnä vanhoja huonekaluja. Siellä ei yhdessä päivässä ehdi penkoa kuin aivan murto-osan, mutta paikka on aivan loistava. Suosittelen lämpimästä käymään Keski-Suomessa.

  VastaaPoista
 21. Osallistun, koska palkinnot ovat niin kivat! :)
  Eniten olen kirppistellyt Raumalla, jossa parhaat löydöt olen tehnyt Torin Kympistä ja sittemmin myös Nostalgiakirppikseltä. Torin Kympistä olen aikoinani löytänyt mm. Antti Nurmesniemen Pehtoorin ota tästä -lootasta (tosin Pehtoori oli sisäpuolelta aika huonokuntoinen).

  VastaaPoista
 22. Poikkesin juuri Tampereella Kodin kakkosessa. Tykkäsin. Osalla hinnat liian korkeat mutta löysin Finelin valkoisen kattilan sopivaan hintaan eli suosittelen ! :) Kotona, Helsingissä, suosikkejani on Emmaus Mäkelänkadulla ja Fidat.

  VastaaPoista
 23. Vaasan Adam&Ewa, Suvikirppis ja Palosaaren kirppis ovat kaikki hyviä, niistä tekee löytöjä tasaiseen tahtiin. (Saa tulla blogiin kurkkimaan, mitä esim.eilen löytyi ;) ). Mukana siis arvonnassa!

  VastaaPoista
 24. Voi miten ihania kankaita-varsinkin tuo myyrä ja pöytäliina <3
  Lempparikirppareitani ovat nykyisin Kontit,Siilinjärvellä lähinnä.Sieltä saa joskus tosi kivoja retrotyynyliinoja ja sisustuskirjoja ja -lehtiä.Muilla kirppareilla on kyllä hinnat karanneet niin pilviin ettei mitään järkeä.
  amto@suomi24.fi

  VastaaPoista
 25. Helsingissä vekarakirppis on paras! Ja tuo myyräkangas näyttäisi maailman ihanimmalta makuuhuoneen seinällä!

  VastaaPoista
 26. Hietsun kirppis kesällä Helsingissä, sekä muut ulkokirppikset, mm. Järvenpää torilla lauantaisin jne.
  Tykkään myös Fidoista. Vakiopaikkani on Femmatori Tuusulassa

  VastaaPoista
 27. Onpa kerrassaan valloittavia kankaita! :) Kirppistellessäni tyydyn harvoin lähtemään vain yhdelle kirppikselle, vaan hyppään pyörän selkään ja surrautan samalla vauhtia Oulun Paljekirppiksellä, Järkikirppiksellä sekä Pelastusarmeijan toimipisteellä. Parhaimmat löytöni olen kuitenkin tehnyt kaksikielisten kaupunkien kirppareilla, eritoten Kokkolan Kirpputorimarketissa, Vaasan Adamissa&Ewassa sekä Pietarsaaren kahdella pääkirppiksellä. Kesän mieluisimmat löydöt tein Uudessakaarlepyyssä Juthbackan rompetorilla: Finelin uudenveroinen auringonkukkapannu edulliseen hintaan ja kaupanpäälliseksi Anita Wangelin peltipurkki. :)
  rinsku_@luukku.com

  VastaaPoista
 28. Hieno paketti!
  Vaasassa parhaat valikoimat löytyvät Adam&Ewa -kirppikselta.

  marvu954(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Jätin kommentin kilpailuun ja ruksasin ilmoita kommenteista painikkeen. Tämän jälkeen sähköpostiini on tullut kovasti englanninkielistä roskapostia.

  VastaaPoista
 30. Saako nuo roskapostit loppumaan vai joudunko poistamaan kommenttini?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Ei!!! Mä en tiedä mitä täällä bloggerissa taas tapahtuu, kun mun blogiin ja muiden blogeihin on alkanut tulla hirveesti noita englanninkielisiä roskaposteja :( Poistan itse aina ne viestit heti avaamatta ja jonkun ajan päästä ne lopettaa. Tosi kurjaa! Mä en tiedä, miten niistä pääsee eroon, täytyy varmaan kysyä joltain viisaammalta! Ärsyttää roskaposti, toivottavasti päästään haitasta eroon! Pahoittelen!

   Poista
 31. Mokoma blogger! Himoitsen kuitenkin niin kovasti keltaista nukkumasaa lastenhuoneen seinälle, että aion kestää roskapostit:)

  VastaaPoista
 32. Seinäjoella kattava kirppis on Lakeuden shoppis. Toki muitakin kivoja löytyy. Mukavimmat löydöt on lasten punainen keinutuoli kympillä ja ihanan värikäs kangas muutamalla eurolla.
  kajaakko@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Vieläköhän ehtii. Lanttila Lahdessa ja Formulakirppis Kuusankoskella. Lanttila on iso ja Kuusankoskella vaihtuu nopeasti tavarat ja on lähellä.

  VastaaPoista