keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Koti 1880-luvulta

Kolmen päivän matkustamisen jälkeen saavuimme eilen Kööpenhaminaan. Reissaaminen on meillä hidasta, koska kuljemme laivalla ja junilla. Lasten kanssa täytyy myös yöpyä välillä matkan varrella. Nyt viikon verran meillä on koti täällä Kööpenhaminassa vuonna 1880-luvulla rakennetussa talossa.Vuokraemäntä asuu talon alakerrassa ja meillä on käytössä asunnon kaksi ylintä kerrosta. Asunto sijaitsee parin kilometrin päässä Kööpenhaminan keskustasta. Eilen ehdimme tutustua sen verran ympäristöön, että löysimme lähistöltä kaupan, kirpputorin ja ravintoloita. Kotikatumme päässä on myös luomukahvila, josta saa aamuisin seitsemältä alkaen tuoretta leipää ja pullaa.

Lähikauppa:


Eilen käytiin lähiravintolassa pizzalla:


Lähikirppis:


Tänään aioin tehdä kirppiskierroksen ja huomenna alkaa Roskilden festivaali. Ihanaa viikkoa kaikille lukijoille!

4 kommenttia:

 1. Ystävä vasta vinkkasi blogistasi,enkä käsitä miten tämä on mennyt multa ihan ohi! Köpiksen talo näyttää ja kuulostaa kivalle.Viikko "paikallisena" on varmasti ihanaa,etenkin kun Köpis ja Tanska ylipäätään on niin rentoja paikkoja-kuten Roskilden festaritkin. Kiinnostaisi tietää,mitä kautta vuokrasitte asunnon?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa on linkki asunnon tietoihin: http://www.wimdu.fi/offers/5BPGIH4W?checkin_date=01.07.2014%3Chttp://www.wimdu.fi/offers/5BPGIH4W?checkin_date=01.07.2014&checkout_date=10.07.2014&guests=6&object_types[]=apartment&wt_nm=repl.exp.fi.offer_4.1%3E&checkout_date=10.07.2014&guests=6&object_types[]=apartment&wt_nm=repl.exp.fi.offer_4.1

   Poista
  2. Ja anteeksi, etä vastaaminen on kestänyt :) Ihanaa että pidät blogista! Tervetuloa lukemaan toistekin. Isovanhemmat hoitivat tuon asunnon vuokrauksen meillä, joten siksi laitoin tuon linkin, sieltä varmaan löytyy muitakin asuntoja :)

   Poista