sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Vuosi on vaihtunut täälläkin

Olen miettinyt niitä perimmäisiä syitä, miksi tätä blogia kirjoitan. Aloin kirjoittamaan aluksi kirpputoreista ja kirppislöydöistä, koska ajattelin, että on hauska jakaa omia vinkkejä muille samanhenkisille. Samalla tästä blogista on muotoutunut itselleni eräänlainen positiivisten hetkien päiväkirja. Keskityn tarkoituksella elämäni iloisiin hetkiin, koska maailmaan mahtuu ihan tarpeeksi surullisia ja negatiivisia asioita muutenkin.

Lisäksi en koe suurta tarvetta ottaa kantaa tämän blogin kautta asioihin. Tämä on minulle mukava harrastus ja yksi parhaista asioista on, että olen saanut tämän kautta tutustua muihin aivan ihaniin blogeihin ja ihmisiin niiden takana. Toivottavasti tämä positiivisuus ei ärsytä lukijoita, vaan ymmärrättte, että tämä on vain minun tapa taltioida mukavia muistoja. Olen päättänyt siis tulevankin vuoden jatkaa samalla linjalla. Blogini tulee jatkossakin pitämään sisällään kirppislöytöjä, esineiden tuunausta ja muita käsitöitä, kirppisvinkkejä, sekä pieniä hetkiä elämästäni. Blogin ulkoasu on kesken, koska olen vasta opettelemassa kaikkia asetuksia, mitä tuolta löytyy.

Tässä siis viimeiset kirppislöytöni vuodenvaihteen molemmin puolin. Joulukuussa Vastuunkantajien kirppikseltä löysin vaaleanvihreän puputyynyliinan 0,50e:


Kyläsaaren kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta sain maton, joka mahtui onneksi pesukoneeseen:


Sydänkangas on parin euron löytö Tallinnan reissulta ja Arabian pikkuvikainen kulho Espoon keskuksen Fidasta:


Kukkapeili maksoi vain 0,20 e Savonlinnan A-kirppiksellä ja kangas on Espoon keskuksen Fidasta:


Peppi-salkku on vuoden ensimmäisiä löytöjä (neljä euroa) Kirpun Torilta ja purkki on ilmaislöytö yhden metallinkeräysastian edestä:


Meidän vuosi vaihtui todella rauhallisesti. Täällä Arabianrannassa satoi paljon vettä ja kävimme lasten kanssa vain pienellä kävelyllä katselemassa raketteja.





Onnellista uutta vuotta kaikille <3

20 kommenttia:

  1. Minusta kirppispostaukset on aina ihania , on kiva nähdä minkälaisia löytöjä muut tekee :) Olisi kiva saada postaus hyvistä kirpputoreista mihin kannattaisi poiketa vaikka vähän kauempaakin.

    -TanjaRiitta-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olenkin ajatellut tehdä Helsingissä olevista suosikkipaikoistani jossain vaiheessa postauksen :) Minustakin on todella hauska lukea muiden löydöistä!

      Poista
  2. Onnellista uutta vuotta sullekkin. Hianot kirppislöydöt taas, jatka sammaan malliin, täälä on aina niin kiva käydä. :-)

    VastaaPoista
  3. Ihania kirppislöytöjä! En varmaan koskaan kyllästy katselemaan muiden löytöjä.
    Positiivisuus on hieno juttu!

    VastaaPoista
  4. Ihan samoin syin alkanu tuota omaa blogia päivittelemään 😊 Onnellista alkanutta vuotta ja onnea aarteiden metsästykseen. Kävin eilen vuoden ekalla kirpulla kans. Niin ja minullakin on tuommonen peppi salkku, sisältää nippeleitä ja nappeja korttien askarteluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Peppi-salkku pääsee meilläkin pienten tavaroiden säilytykseen.

      Poista
  5. Jatka vaan samaan malliin:) positiivisuus ei haittaa yhtään.itse olen oikeastaan peruspessimistirealisti, mutta yritän blogin kautta nähdä enemmän hyviä ja kauniita juttuja.
    Elelet muuten siskoni kanssa samoilla nurkilla:)
    Iloa alkaneeseen vuoteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Blogi todella auttaa keskittymään elämässä positiivisiin asioihin! Hauska kuulla, että siskosi asuu täälläpäin. Olenkohan joskus törmännyt häneen, täällä on niin vilkasta asukastoimintaa välillä :)

      Poista
  6. Sun blogi on just parhaita ja olen onnellinen että löysin tämän. Elämä yllättää joskus ihanalla tavalla. Toivottavasti me nähtäisiin pian livenäkin. Tunnutaan olevan samanhenkisiä!
    Jatka samaan malliin ja ihan huippuja löytöjä sulla taas! Puputyynyliina...oih! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi <3 <3 Toivottavasti tavataan pian! On hauska oppia tuntemaan muita samanhenkisiä ihmisiä :)

      Poista
  7. Positiivisuus on hyvä. :) Mä oon myös tykännyt hurjasti sun jutuista ja kuvista. Ihanaa nukkekotituunausta vinkannut eteenpäinkin!
    Mä uskon että positiivisuus lisää positiivisuutta. Välillä tottakai tulee itsellekin sadattelupäiviä, jolloin jo aamusta huomaa että kumpikin jalka sängystä noustessa on "väärä jalka". Mutta onneksi silloinkin voi huokaista ja miettiä, ettei huonoja päiviä yleensä ole kahta peräkkäin. Seuraavaan aamuun voikin jo herätä päättäen; tänään olen onnellinen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä haluan kanssa uskoa, että positiivisuus ajan kanssa lisää positiivisuutta ja onnellisuutta elämään. Elämässä kaikilla on varmasti murheita ja huolia, mutta juurikin sellainen positiivinen elämänasenne auttaa varmasti pidemmän päälle myös käsittelemään vaikeita asioita paremmin :)

      Poista
  8. Heippa! Ihania löytöjä olet taas tehnyt....hauska tuo ilmaislöytöpurkki, ihanat värit.

    Tässä nyt linkki mun blogiini, jonka sain vihdoin polkaistua käyntiin. Onko sulla vielä niitä lastenvaatteita tallella, joista oli puhe ennen joulua? Palataan niistä kuulolle vaiks, nyt on helppo pitää yhteyttäkin, kun mäkin oon bloggerissa. :)

    http://sisustajasiili.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee kivaa että aloitit blogin pitämisen! Laitoin sun blogipostaukseen kommentin :)

      Poista
  9. Moi, Kiitti sinulle:) Vinkkisi kautta löysin tieni Tallinnan kirppareille. Jatka samaan malliin sillä kirpparivinkit ovat tervetulleita ja kivoja lueskella.
    Iloista kirpparivuotta 2014 sinulle toivottelen Keski-Suomesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos ja ihanaa, että vinkeistä on ollut hyötyä! Jatkossakin luvassa on kirpparivinkkejä, sen lupaan :) Iloista kirpparivuotta 2014 sinne Keski-Suomeen!

      Poista