torstai 18. lokakuuta 2012

Kierrätetty lastenhuone

Minun keräilyhulluus ja rakkaus väreihin on nähtävissä myös lastenhuoneessa. Sisustus on hankittu 99 % kierrätettynä leluista huonekaluihin. Erityisen iloinen olen noista 70-luvun pinnalaitaisista Niemen tehtaan sängyistä. Toinen löytyi täysin kunnostettuna Savonlinnan kierrätyskeskuksesta ja toinen huonokuntoisena facebookista yhdeltä kirpputorilta.

Kunnostin toisen sängyn itse (kiitos kuuluu vähän myös äidilleni) ja nyt molemmille lapsille on samanlaiset. Nuo ovat valitettavasti eri mittaiset, joten niitä ei saa päällekkäin kerrossängyksi. Näitä on myyty 70-luvulla ainakin Anttilassa. Nettihuutokaupoissa Niemen tehtaan lastensängyt nousee välillä hurjiin hintoihin. Kallein näkemäni hinta oli yli 400 euroa kahden sängyn setille.

Lastenhuoneemme sisustus on todella värikäs, kuvat puhukoon puolestaan...6 kommenttia:

 1. Siis todella ihanan näköinen lastenhuone! Mun makuuni! WAU!

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Minusta lastenhuoneessa saa olla runsaasti värejä!

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Aivan ihanaa! Mahtava kasvuympäristö lapselle!

  Minun käy aina niin kova sääli kun joskus sisustusblogeissa valkoiseen hurahtanut äiti sallii lastenhuoneeseenkin vain vitivalkoista ja tehostevärinä jonkun turkoosin. Ei niin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Lapsethan yleensä rakastavat värejä, joten minusta on ihanaa, kun voi käyttää oikein voimakkaita värejä sisutuksessa.

  Itse kauhistelen aina sisustuslehtien valko-harmaata värimaailmaa. Suren aina, kun vaikkapa joku 70-luvun värikäs alkuperäiskeittiö tuhotaan tuomalla se ns. tähän päivään. Mutta makuja on monia...

  VastaaPoista
 5. Ihana lastenhuone :) meillä on kans värejä nii lastenhuoneessa kuin muuallakin ja eräs lapseni kaverista tokaisikin meillä ollessaa että on teillä ihana koti :) varmasti värit tekevät lapseen vaikutuksen ja niitä pitää olla.

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) Olen samaa mieltä, värejä täytyy olla. Olisi ihanaa, jos Suomessa uskallettaisiin enemmän julkisillakin paikoilla käyttää värejä, koska täällä on muuten niin harmaata ja synkkää talviaikaan.

  VastaaPoista