keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Isan Tamine

Isan Tamine on lastentarvikekirpputori Pikku Huopalahdessa. Pieni liiketila pursuaa tavaraa, joten tänne suunnatessa kannattaa varautua rauhassa penkomaan. Liikkeessä myydään pääosin vaatteita lapsille, mutta valikoimasta löytyy lisäksi runsaasti leluja, kirjoja ja petivaatteita. Olen nähnyt myytävänä myös ihania retroja pinnasänkyjä ja joku onnekas sai täältä ostettua Niemen tehtaiden 70-luvun pinnalaitaisen lastensängyn vain 20 eurolla! Koska liiketila on pieni, kaikki huonekalut myydään osissa.

Tamine löytyy osoitteesta Tilkankatu 2 CL 2, 00300 Helsinki (Pikku Huopalahti). Tamine on avoinna maanantaista torstaihin kello 10-17 ja lauantaisin kello 10-14. Hinnat ovat todella kohtuullisia ja tavaraa on moneen makuun. Varaudu penkomaan ja älä epäröi kysyä apua ystävälliseltä myyjältä, jos olet jotain tiettyä vailla.

Tässä muutamia löytöjä, joita olen itse tehnyt Isan Tamineesta:


Playmobilin jouluinen setti (4 euroa) saa odottaa vielä hetken taaperon kasvamista...


Parikymmentä vuotta vanha Fisher Pricen koulubussi taaperon leikkeihin maksoi 5 euroa. Tämä on jo nyt mieluinen lelu. Olen hurahtanut näihin vanhempiin Fisher Pricen leluihin oikeastaan facebookin Rättei, Lumpui ja Retroi -ryhmän takia. Siellä näitä aina välillä on myynnissä ja hinnat voivat setistä riippuen nousta käsittämättömiin lukemiin. Alla oleva Fisher Pricen maatila ilmeisesti vuodelta 1967 maksoi vain 2 euroa Tamineessa:
Retrokankaasta jonkun itseompelema vauvan talvihaalari pääsee käyttöön meillä vauvan synnyttyä. Tästä maksoin 8 euroa. Pidän tuosta kankaasta todella paljon ja minulta löytyy sitä itseltäni punapohjaisena kangasvarastosta. Ja Tutan vanha vauvan mekko on retrovaatekeräilijöiden keskuudessa melko haluttu. Mekko maksoi 4 euroa. Lasten korttipeliklassikot  1 euroa / peliEi kommentteja:

Lähetä kommentti