lauantai 24. tammikuuta 2015

Anita Wangelin purkit ja muita löytöjä

Minulla on ollut uskomaton tuuri tällä viikolla. Kävin eilen töiden jälkeen Vekarakirppiksellä ja illalla vielä lasten kanssa Kyläsaaren kierrätyskeskuksessa. Tänään pyörähdin pikaisesti Hakaniemen Fidassa. Meinaa ihan lähteä lapasesta tämä kirppistely, kun on niin paljon retroihanuuksia tullut vastaan!

Vekarakirppiksellä oli vaikka mitä, mutta maltillisesti jouduin jättämään paljon ihania asioita ostamatta.. Tätä Tutan retrohaalaria en voinut vastustaa. Onneksi taaperokin kelpuutti tämän heti! Haalari ei ollut hinnalla pilattu, maksoi vain 1,50 e:




En voinut myöskään vastustaa näitä pienten lasten retrolaukkuja:


Mutta Kyläsaaressa minulla vasta kävikin tuuri. Näin että eräässä ostoskärryssä, jossa oli juuri myyntiin tulleita tavaroita, pilkisti Anita Wangelin kukkakuvioinen peltipurkki. Kun menin lähemmäs, löysin purkkeja vielä kaksi lisää! Ja nämä maksoivat vain 2,50 e kappale. Anita Wangelin suunnittelemat purkit on todella suosittuja, eikä näitä hirveästi tavallisilla kirpputoreilla liiku. Netissä hinnat nousevat pilviin, näistäkin joutuisi helposti pulittamaan monta kymppiä. Voi että olen iloinen! Sisältä purkit ovat vielä hyvässä kunnossa, joten pääsevät meillä keittiökäyttöön.



Muita löytöjä kierrätyskeskuksesta oli emalikasari kolmella eurolla ja torstaina kirpputori Metkassa minua odotti Erik Koldin oranssi keittiötölkki hintaan 3,50 e:


Kangasosastolta ostin auringon keltaiset puuvillaverhot 0,50 e ja pitkän pinkkioranssin verhon 2 e. Ihana virkattu vihreä kukkakappa maksoi vähän yli neljä euroa:




Kesäksi löysin meidän makuuhuoneen ikkunaan vanhan Oran rullaverhon. Tämä varmasti hämärtää kivasti huonetta kesäöinä. Verhon hinnan sain itse ehdottaa ja kotiutin tämän kolmella eurolla:


Tänään Hakaniemen Fida oli täynnä taas retroihanuuksia ja ihan kohtuu hintaan noin parista eurosta kuuteen euroon. Tästä hauskasta omenaisesta pannumyssystä teen tyynyn meidän keittiön sohvalle:


Myssyn alla oleva kangas on essu, jonka ajattelin hyödyntää ompeluksissa. Kuosi on niin kaunis.


Kaunis kuosi on mielestäni myös tässä tyynyliinassa:


Finlaysonin tyynyliinoja oli kolme kappalehintaan 1,70 e:


Ja tämä lastenlakana on hurmaava:


Myös Faunipeikko -tarjotinpidike löytyi tänään Fidasta, tarjotin on euron löytö viime kesältä Mäkelänkadun Emmauksesta:


Ensi viikon tiistaista alkaen minulla on pöytä Hämeentien kirpputori Metkassa, joten Helsingin suunnalta kannattaa sinne poiketa, jos tykkää retroista tavaroista. Se on muutenkin huippupaikka! Itse ajattelin viedä sinne ainakin kankaita, pari retrolamppua, vaatteita ja jotain uudempaakin minulle ylimääräiseksi jäänyttä tavaraa. Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille!

33 kommenttia:

  1. Vaikken Wangelin keräilijä olekaan, niin kyllähän tämä vetää aivan sanattomaksi :D Huikea säkä, muidenkin tavaroiden kohdalla, onnea onnea! :) <3

    VastaaPoista
  2. Voi luoja mitä löytöjä, aika hiljaiseksi vetää :D Ihan käsittämättömän hyvää tuuria sulla ollut. Kaikki kelpais kyllä tännekin, osaa edes päättää mikä on paras löytö, paitsi tietty Wangelit noin halvalla. Mulla on vaan violetti ja sekin peritty, kun en mä niitä raaski ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä oli mieletön tuuri :) ei tätä kyllä usein käy!

      Poista
  3. Vou mitkä purkkilöydöt :) Ja ihanat lastenlaukut kauniissa naulakossa. No entäs tuo lintutarjotin ja kantohihna. Tykkään.

    VastaaPoista
  4. Hienoja löytöjä kerta kaikkiaan! :) <3

    VastaaPoista
  5. No hei nyt kyllä!!! Ihan älyttömiä löytöjä ja mihin hintaan! Oon ihan kateellinen sulle noista Wangelin purkeista. :)

    VastaaPoista
  6. Ihania löytöjä ja oikein onnenpotku nuo Wangelin purkit. Mulla on yksi tuollainen kahvipurkin mallinen, yksi pyöreä ja yksi matalampi laatikkomalli. Ne on hankittu 90-luvulla, jolloin hinnat olivat tosiaankin maltillisempia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kun olisi 90-luvulla tajunnut näitä hankkia. Pidän kovasti Wangeleista, mutta omani olen ostanut kaikki kohtuu hintaan kirppiksiltä :)

      Poista
  7. Mun suosikit on haalari, vihreä kappa ja lastenlakana. Ihan mahtavia löytöjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo toi haalari on kyllä niin hurmaava meidän taaperolla. Vihreä kappa on ihana, mutta meillä ei taida olla sille sopivaa ikkunaa... :)

      Poista
  8. Eikä :D Ihan mielettömiä löytöjä nuo purkit, kankaat kaikki. Ja suloinen tuo haalarikin.
    Itse en ole aikoihin löytänyt mitään näin järisyttävää. Hinnatkin ovat nykyisin ihan pilvissä, joten tosi onnenmyyrä olet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. viime viikko oli kyllä huippu kirppistely viikko, nyt varmaan tulee kuiva kausi :D

      Poista
  9. Wau, mitä löytöjä, onnea! Onneksi en keräile Wangeliä, muuten olisin varmaan kateudesta vihreä..

    VastaaPoista
  10. Seitsemän kirpputoria perjantaina samassa pitäjässä enkä löytänyt mitään ! :-D Uskomaton tuuri sinulla ! Onneksi löydöt pääsivät hyvään kotiin ♥ Käyn katsastamassa pöytäsi josko minäkin ihanuuksia löytäisin ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. käyppä katsomassa, Metkassa on aina muutakin ihanaa <3

      Poista
  11. Mä yritin just huuto.netistä lunastaa itselleni tota nalle-kissa-kilppari-lasten kangasta, mutta en voittanut huutoa.

    Faunipeikko -tarjotinpidike on älyttömän makee!

    Noi Anita Wangelin purkit on nättejä, mutta mä en onnekseni ole vielä hurahtanut niihin. Tietysti jos jossain tulis vastaan kohtuuhinnalla niin varmasti ostaisin, mutta muuten en niitä metsästä...vielä! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä olen kanssa kuolannut tota kangasta mm. lumppulan villiksessä joskus. Nyt sain sen hintaan 4,80 e <3 <3 Pitää laittaa sulle taas pian joku ylläripaketti tulemaan :)

      Poista
  12. Mahtis löytöjä! Mulla on tuollainen vihreä purkki ja olisi tosi kiva löytää sille kavereita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noita purkkeja todella harvoin tulee kirppiksillä vastaan, mutta ei kannata luovuttaa. Kaikki on mahdollista <3

      Poista
  13. Onpas ihania löytöjä taas! Varsinkin nuo Wangelin purkit, huikea tuuri sinulla :)

    VastaaPoista
  14. Heitin sulle haasteen. Ja samalla mykistyin näistä aarteista. Sulla on kyllä ihan mieletön tuuri kirppisten kanssa! Joka kerta aarrepostauksissa on kilometrin verran ihan pilkkahintaan saatuja juttuja! Kirppisjumalat on puolellas totisesti! :D

    VastaaPoista
  15. Mullakin olisi sulle haaste blogissani. :)

    VastaaPoista
  16. Voi hitto, olin tulossa huikkaamaan haasteesta mutta täällä olikin niitä jo jonossa, tietty. Onpa ollut lykkyä kirpparilla, herramunjee 8O

    VastaaPoista