perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kevättä ilmassa

Täällä Helsingissä on ollut uskomattoman keväistä! Metsässä kävelyllä olen nähnyt ensimmäiset pienet vihertävät silmut puissa ja Nurmijärvellä käydessäni näin ensimmäisen leskenlehden. Aurinkokin on lämmittänyt ihanasti. Huomiseksi on kuitenkin ennustettu räntäsadetta, joten takatalvi saattaa vielä tulla..

Aurinko on saanut minut niin keväiselle mielelle, joten eihän se minun kirpputorilakkokaan kestänyt kuin muutaman päivän.. Kirpputoreilta on löytynyt liikaa kivoja ja värikkäitä juttuja, joten lakkoillaan sitten joku toinen kerta!

Mannerheimintien Pelastusarmeijan kirpputorilta löytyi kaksi todella hyvässä kunnossa olevaa vanhaa makuupussia kuusi euroa kappale. Nämä kuosit ja värit ovat niin minun makuun:








Pelastusarmeijan kirpputorilta ostin myös ihanan peltipurkin kahdella eurolla sekä todella kauniin emalimukin eurolla:




Myös yksi veikeä puulelu pääsi lasten leikkeihin:


Tänään kävin pitkästä aikaa Mekkomaniassa. Mekkomania juhlii muuten huomenna 6-vuotissynttäreitä. Tänään löysin sieltä meidän pienimmäiselle söpön retropaidan:


Posti on tuonut minulle viime aikoina kaksi aivan ihanaa pakettia maailmalta:




Näistä ihanuuksista löytyy lisää tietoa alice applen blogista. Toista pakettia odotin melkein kuukauden, mutta se kannatti! Tilasin saman suunnittelijan tapettaja yhdysvaltalaisen sivuston kautta. Tällä viikolla sain pakettini, joka sisälsi kaksi rullaa ja lisäksi yhden pienen testipalan. En ole ikinä nähnyt yhtä kauniita tapetteja ja nyt mietin täällä kuumeisesti, mihin projektiin nämä käytän. Esille ne on saatava ehdottomasti!





Tapetointiprojektien lisäksi ompelen keväistä tilkkutäkkiä kierrätyskankaista:


Lisäksi haluan virkata oikein värikkään maton meille vielä ennen kesää:


Vaikka se takatalvi nyt tulisi huomenna, niin kesäaikaan siirrytään jo 16 päivän päästä! Paljon aurinkoa ja iloa viikonloppuun teille kaikille.

13 kommenttia:

  1. Voi mitä hyvänmielenkuvia jälleen! :) Toivottavasti takatalvi ei yllätä vaan näitä aurinkoisia päiviä saadaan jatkaa. Täällä ei ole vielä leskenlehti-bongausta tehty, kaksi joutsenta kylläkin.
    Huhtikuun lopussa oon tulossa Helsingin seikkailulle kun on Hertikan pihakirppistapahtuma ja Kierrätystehdas samana viikonloppuna. :) Toivottavasti niiden lisäksi ehtii myös muutamalle normikirpparille! Se Kyläsaaren kierrätyskeskus kyllä houkuttais kun oot sieltä esitelly niin monia löytöjä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *HertSikan. Onko tullu muuten Valtterin vertaista paikkaa mihinkään?

      Poista
    2. Kyllä se takatalvi tuli sitten ihan kunnolla tänne Helsinkiin! Mä ajattelin kanssa mennä sinne Kierrätystehtaalle ainakin, ehkä törmätään :) Valtterin vertaista paikkaa ei ole vieläkään tänne syntynyt, harmi! Kattilahallissa on välillä hyvä kirppis, seuraava taitaa olla tän kuun lopussa siellä. Mutta sinne joutuu jonottamaan, se on niin suosittu!

      Poista
    3. Oliskin kyllä jännä törmätä! Blogeja lukiessa kun monesti tuntuu, niinku henkilökohtaisesti tuntis lähes kaikki. :)

      Poista
  2. Oijoijoi mitä silmäkarkkia jälleen! Kivoja löytöjä on kaikki tyynni, mutta nuo tapetit vetää sanattomaksi. Ostan mielelläni pienen pätkän, jos jää ylimääräistä.... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, katsotaan jääkö ylimääräistä :) Olen kanssa ihan hulluna noihin.

      Poista
  3. Voi mikä onnenpotku, Finelin kukkamuki eurolla?! Aika hyvä löytö, etten sanois. Muutkin toki, mutta en ehkä pääse tosta mukista yli, ite jos oon onnistunut niitä jostain bongaamaan niin hinta on ollut vähintään kolmekymppiä. Joten pidä siitä kiinni ja oo superonnellinen. :) Sillä on muuten nimikin, se on Elisa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mä muistelin kanssa, että toi on Finelin, mutta hämäännyin kun pohjassa ei lukenut mitään. Nimeä en tiennytkään :) Mulla on myös toisessa värissä kyseinen muki, on vaan huonommassa kunnossa. Maksoin siitäkin joskus euron verran. Nuo on kyllä ihania <3

      Poista
    2. Kyllä. Kyseessä on Finelin emalinen Elisa-muki. Kuvituksen tekijänä Esteri Tomula. Arvo 50-60 €. Onnittelut löydöstä!

      Poista
  4. Kevät oli täälläkin vielä eilen....nyt on lunta enemmän, kuin koko talvena ollut..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täälläkin on ihan talvi taas.. Toivottavasti ei kestä pitkään! :)

      Poista
  5. Tuosta huikeasta mukilöydöstä tulin myös onnittelemaan :)

    VastaaPoista