torstai 21. maaliskuuta 2013

Koiraheppa

Meinasin jo joulun alla tilata vaahtomuovihepan taaperolle (vaahtomuovi.net), mutta ajatus lykkääntyi kalliin hinnan vuoksi. Hepan muotoinen palanen olisi tullut maksamaan lähemmäs 50 euroa, joten en raaskinut sitä vielä jouluksi hankkia. Odotus palkittiin tällä viikolla, kun kävellessäni Vastuunkantajien kirpputorin ohi, tällainen rumilus kyyhötti ikkunassa. Viiden euron hintakin oli kohdillaan, joten koiraheppa muutti meille:Koiran päällä ollut kangas ei ole yhtään makuuni, joten haastoin itseni ja ompelin uuden päällisen. Muuten ompelu sujui kohtuullisen hyvin, mutta pohjasta tuli todella ruma, kun vetoketjun ompelu ei ole vahvimpia puoliani! Onneksi pohja ei näy, joten sen ehtii korjata myöhemminkin:


Tyynyjen teko on huomattavasti helpompaa. Lastenhuoneeseen ompelin vielä yhden nukkumattityynyn ja mollatyynyn:6 kommenttia:

 1. Parempi muuten näin päin, että et tilannut vaahtomuovia ja nyt olis tullut tämä vastaan kirpulla. Hauska löytö ja hieno uudessa kuosissaan :)

  VastaaPoista
 2. Yhryn erellisseen, olis kyl varmaan harmittanu jos olisit kerenny ostamaan sen kalliin. Hiano tuli, niinko tyynyistäki. :-)

  VastaaPoista
 3. No niin olisi harmittanut! Onneksi odotin vielä, koska mulla on ennenkin käynyt tuuri, että löytyy joku juttu kirppikseltä, mitä en ole uutena raaskinut ostaa. Yhden kerran mua harmitti, kun ostin uutena silityslaudan ja samana päivänä ilmestyi taloyhtiön roskakatokseen jonkun hylkäämä silityslauta. Olis ollut vielä ihan siisti ja oli jätetty roskiksen viereen. Olis silloinkin pitänyt vaan odottaa!

  VastaaPoista
 4. Tällaista löytöä minäkin odottelen, mulla oli lapsen just tuollainen ja se oli kyllä mieluinen lelu ja nyt haluaisin omillekkin poikasille just tuon. Hyvä löytö ja Ihanan kankaan olet valinnut siihen <3 tuli kyl paljon upeampi ku alkuperäinen kasari :) -Tanjuska-

  VastaaPoista
 5. Heyyy, mulla on ollut vähän samannäköinen heppa lapsena. Onkohan se vielä jossain tallessa? Mulla oli siinä vielä joku makee 70-luvun kangas, punainen muistaakseni!

  VastaaPoista